Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравейте,имам едно питане

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Здравейте,имам едно питане

Мисля,че тука е мястото да попитам нещо.Имах един спор за който първоначално отговорих на човека без да се замисля.Та значи той ме пита дали знам за съвместните бойните деиствия на нашата армия със армията на СССР.Аз му казах,че никога не сме имали бойни действия заедно,освен през 1968 в Чехия а това за мене е срам за армията ни нещо с което не бих се гордял.Та въпроса ми е имали ли сме съвместни бойни действия,не с царска Русия а със СССР?
    Революционно действие е да казваш истината във времена на универсална измама.(Джордж Оруел)

shamil написа Виж мнение
    Мисля,че тука е мястото да попитам нещо.Имах един спор за който първоначално отговорих на човека без да се замисля.Та значи той ме пита дали знам за съвместните бойните деиствия на нашата армия със армията на СССР.Аз му казах,че никога не сме имали бойни действия заедно,освен през 1968 в Чехия а това за мене е срам за армията ни нещо с което не бих се гордял.Та въпроса ми е имали ли сме съвместни бойни действия,не с царска Русия а със СССР?
    Имаме по време на Втората световна война през 1944-1945.
    We don't see things as they are, we see them as we are
    ---Anais Nin----

Comment

Ужас!

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

dibo написа Виж мнение
        Имаме по време на Втората световна война през 1944-1945.
        А нещо по-точно.Някви дати,места.
        Революционно действие е да казваш истината във времена на универсална измама.(Джордж Оруел)

Comment

Ужас! Ужас! Ужас!

Шамилчо, ако се ебаваш, на мен ми се е изгубило чувството за хумор.

Ако не се ебаваш - още по-зле. Достатъчно тъпо е, че не знаеш за "Отечествената война", камо ли за Ново село, Стражин, Страцин, Драва, но още по-тъпо е, че не си си направил труд даже да погуглиш малко.

По другите форуми обвиняват БС, че е елитарен форум. Е именно това му е хубавото. Постарай се малко!

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

Хайде да не бъдем груби, Торн. Може въпросът да е съвсем елементарен, но е зададен в "Общи приказки" и не мисля, че с това е нарушен правилника някъде.

Здравей и добре дошъл на форума, Shamil. Можеш да намериш сбита информация по този въпрос в българската "Уикипедия" (тук). Сигурен съм, че ако се интересуваш повече, Дибо може да ти препоръча литература по въпроса.

Comment

Working...
            X