Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За България! Анкета за астероид

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

За България! Анкета за астероид

Призовавам всички членове на форума да гласуват тук:

,а и изобщо да покажат мнението си към случващото се. Разберете не може една смешна сума да ни лиши да сме 4-ти в света поне в тази област. За мен това е престъпление!

Весели празници на всички в форума!

Last edited by myrdok2000; 06-01-2010, 06:19.

Днес видях, че поради липса на средства обсерватория IAU A79 е била принудена да спре своята дейност. Хората от тази обсерватория откриха до момента 36 астероида един, от които беше кръстен на Апостола на свободата, а за друг в момента се води по-горната анкета, която е към края си. До момента благодарение на дейността на обсерваторията България присъства сериозно на световната карта в тази област на науката, а резултатите носят престиж на нацията ни по света. При наличие на минимални средства и допълнителна елементарна техника членовете на обсерваторията твърдо заявяват, че България може да стане една от 4-те водещи нации в света за тази област!
    Аз лично мисля, че трябва да се подкрепят такива начинания и България да се чува по света не само с показните разстрели по улиците!

Ако някой има желание и възможност да помогне може да използва пак линка на анкетата:

Comment

Working...
    X