Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обучение на палестински партизани в България

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Обучение на палестински партизани в България

Четох на скоро някои от книгите Стивън Хартов, темите обикновенно са за борбата на Израелските специални служби срещу палестински терористи, та се сетих, че съм чувал за обучение в България, през 80-те години на палестинци от техните въоръжени отряди. Някой да знае нещо повече по темата

Обучение на офицери!

ru55 написа Виж мнение
    Четох на скоро някои от книгите Стивън Хартов, темите обикновенно са за борбата на Израелските специални служби срещу палестински терористи, та се сетих, че съм чувал за обучение в България, през 80-те години на палестинци от техните въоръжени отряди. Някой да знае нещо повече по темата

Prez 80-те във военните училища имаше много курсанти от Сирия. Към тяхните класни имаше и палестинци , но това официално не се афишираше. Основните профили бяха танков и мотострелкови. Познавах някои от тях. Те винаги казваха ,че са сирийци, но баш сирийците ги издаваха. Може би имаха пред вид ,че са изпратени от тази държава!? Само че става въпрос за пълния курс на обучение на армейски офицери , а това някак не се връзва с "партизани". Не съм убеден в сериозността на подготовката им- бяха много капризни и живееха във лукс, а, както и всички останали курсанти дошли заради социалистическия ни интернационализъм, имаха и езикови проблеми....

Comment

Working...
    X