Sula написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Военен музей във Вардарско?
Collapse
X
-
Надявам се да ни бъде "позволено" и на нас да изкажем мнението си, Дибо, за подобен род начинания.Истинската тирания е само тази, която господства несъзнателно над душите, защото е единствената, която не може да се победи. Тиберий, Чингис хан, Наполеон без съмнение са били страховити тирани, но от гроба Мойсей, Буда, Иисус, Мохамед, Лутер са упражнили върху душите деспотизъм с доста по-различна дълбочина.
Гюстав Льо Бон
Comment
-
Sula написа Виж мнение..... Интересно защо не сложат в музея решението на Коминтерна, че са нация? Този документ би трябвало да е най-свещенния за братята македонци, а те винаги са срамежливи когато трябва да се похвалят с него.
Въпреки ,че вече ме баннаха от няколко мк"исторически" сайта аз продължавам с помоща на прокситехнологията да говоря истината там. В тази връзка SUla, или който друг знае, дайте ми някакъв линк където има факсимиле на този документ на Коминтерна за да го постна във Вардарско! Благодаря предварително!Last edited by SSmart; 21-08-2009, 08:05.
Comment
-
Гост
-
[QUOTE=SSmart;253237]dibo написа Виж мнениеКогато българин говори за Македония, тази "най-романтична" (последното в кавичките е цитат от изказване на нашия президент-историк) ....
Toва,Dibo, го каза един наш бивш президент АДВОКАТ!!!We don't see things as they are, we see them as we are
---Anais Nin----
Comment
-
:-)))))
Smart_Patriot написа Виж мнение@SSmart - я ги дай тия сайтове насам!
Ей тук пробвай:
Голямо плюене по нас пада!
Comment
-
Гост
SSmart написа Виж мнение
Бугари¼а сака со сите сили да ми го цуца. Спаска already gave me a BJ.
Ко¼ има мерак на бугарки, нека иде на посета у Идризово ка¼ Спаска. Испод маса е ви го издува како ниедна! И сето тоа само за албум сликички од бугарска фудбалска репрезентаци¼а Италиа 90`.
Zalmoxis написа Виж мнениеГорещо ви препоръчвам да не се занимавате с подобни македонски форуми, пълна загуба на време е. Българската инвазия там от последните години предизвиква обратен ефект. Само да ви обиждат и унижават (модераторите (някои на по 17г.) също участват). Хвърлих един поглед, който ми беше напълно достатъчен.
Smart_Patriot, ако мислиш, че това е брутално, явно не си попаднал на някои клипчета от youtube.
Според мен темата върви към логичния си край... На всички е ясно, че повечето постове не са си на мястото тук, който иска - да каже нещо за музея (което дълбоко ме съмнява).
Comment
-
Горещо ви препоръчвам да не се занимавате с подобни македонски форуми, пълна загуба на време е. Българската инвазия там от последните години предизвиква обратен ефект. Само да ви обиждат и унижават (модераторите (някои на по 17г.) също участват). Хвърлих един поглед, който ми беше напълно достатъчен.
Smart_Patriot, ако мислиш, че това е брутално, явно не си попаднал на някои клипчета от youtube.
Според мен темата върви към логичния си край... На всички е ясно, че повечето постове не са си на мястото тук, който иска - да каже нещо за музея (което дълбоко ме съмнява).
Comment
-
Пред журналисти в Скопие Иванов е представил книга, в която се поместени всички постижения на държавния глава. Книгата била отпечатана в 25 000 копия. Телевизията коментира, че книгата на президента не помества всички грешки и гафове на президента, както и това, което не е успял да постигне.
пп. Лисенко е победил и тук.Всяка алтруистична система е вътрешно нестабилна, защото е отворена за злоупотреби от страна на егоистични индивиди, готови да я експлоатират.
Comment
-
ОК
Военен музей "македонците" могат да открият като нищо. Като нямат факти и документи си ги фабрикуват както им изнася, но не съм съгласем (със Залмоксис мисля ,че беше ), че нашата намеса в тяхното виртуално пространство е безмислена и е загуба на време! Вярно ,че е трудно и почти невъзможно( там няма свободно публикуване на коментари, почти винаги минаваш през "вебмастер" или бързо бързо те банват), но ИСТИНАТА ТРЯБВА ДА СЕ КАЗВА !!! Трябва ,ако щете ,офанзивно да се защитават нашите интереси защото ние все си мислим ,че като сме прави това е достатъчно и не полагаме повече усилия за да ги отстояваме. И това е на всички нива: от най-висшето държавнополитическото , през средното на интелигентните хора, та дори и до най -ниското битовото( макар ,че тук много трудно на някой ще му дойде на ум)!
Comment
-
Гост
SSmart написа Виж мнениече нашата намеса в тяхното виртуално пространство е безмислена и е загуба на време
Все едно присъствието на хипар в нацистки сайт или месар във вегетариански...
А честно казано между бръщолевенията на един виден водещ на съботно телевизионно предаване,което ще почне след малко (или зеизивщината) и ятагана на Крали Марко-особена разлика не намирам...
Comment
-
Музея щял да се намира на мястото на старата им автогара в Скопие, щял да бъде от две големи сгради направо да се чудиш какво толкова ще съберат ама като се замисля едното крило за "античната Македония" а в втората сграда гледам от статията ще я напълнят с лъжи за историята си от средните векове до днес.Last edited by aloha; 25-08-2009, 23:06."Благословен да бъде Бог, Който забавя, но не забравя!"
"Пред картечницата - триста руски трупа. До картечницата нито един патрон. Но за това като верен страж падналия до нея защитник".
СВЕТЦИ!!!
Comment
Comment