Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов сайт на Националния военноисторически музей
Collapse
X
-
Значително подобрен спрямо предишните версии.
Остава и да се попълва редовно и да дава повече информация за самата история на българската армия.
We don't see things as they are, we see them as we are
---Anais Nin----
For every complex problem there is an answer that is clear, simple, and wrong.
---H. L. Mencken---
-
Панорамите бихте могли да ги направите и по-добре. Например, като тук: http://bgpanorama.com/
При нужда мога да ви свържа с човека, който ги прави.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
В памет на полк. д-р Петко Йотов
Днес, 02.12.2009 г. от 22.00 ч.в памет на директора на Националния военноисторически музей полк. д-р Петко Йотов Военният теливизионен канал ще излъчи документалния филм-портрет "Завръщане"
На 05.12.2009 г. от 11.00, 14.00 и 15.00 ч. в киносалона на музея ще бъде прожектиран същия този документален филм за директора на НВИМ
Поклон пред ВЕЛИКИЯ българинeduard I the Longshanks
Comment
-
Тъжен спомен за полковник Петко Йотов
Само сега и тук съзнах тази скръбната вест...mitio-minchev написа Виж мнениеКолеги,
Почина полк. Петко Йотов,
поклон пред паметта му!
Имах чест да съм запознат със полковник Петко Йотов лично, когато работих във България... Той беше извънредно добър и интелигентен човек, истинския български офицер, долгогодишен пазител на българската военноисторическа традиция... Винаги остроумен, винаги със млада дъша и сърдце... Военноисторическия музей във София със новата хубава экспозиция - най-добър паметник му!

Вечната му памет!
Бог да го прости!
Comment
-
Близък ми беше човекът-в казармата бях пожарникар Борисов ми еше взводен и ходихме често -дали се е обадил?Milebalkangi написа Виж мнениеСамо сега и тук съзнах тази скръбната вест...
Имах чест да съм запознат със полковник Петко Йотов лично, когато работих във България... Той беше извънредно добър и интелигентен човек, истинския български офицер, долгогодишен пазител на българската военноисторическа традиция... Винаги остроумен, винаги със млада дъша и сърдце... Военноисторическия музей във София със новата хубава экспозиция - най-добър паметник му!

Вечната му памет!
Бог да го прости!
Comment
Comment