Съобщение
Collapse
No announcement yet.
МУЗИКА
Collapse
X
-
Няма как да изгрее слънце,ако преди това не е имало нощ.Голямата депресия ражда най-големия злодей на всички времена-Хитлер.Но ражда и гении като Айнщайн и Чаплин.Примерно без втория нямаше никога да разберем че Живота е също толкова неизбежен,колкото и Смъртта!И все още вярвам че гениите са повече от сатрапите...
-
Няма как да изгрее слънце,ако преди това не е имало нощ.Голямата депресия ражда най-големия злодей на всички времена-Хитлер.Но ражда и гении като Айнщайн и Чаплин.Примерно без втория нямаше никога да разберем че Живота е също толкова неизбежен,колкото и Смъртта!И все още вярвам че гениите са повече от сатрапите...
Comment
-
Comment
-
пф, нали знаете навремето Тома Спространов какви интересни музикални предавания водеше по "Хоризонт". Останали са ми на ума, полузабравени, няколко мелодии оттам - дето вече не се надявам да си ги намеря, щото не помня ни име, ни автор. Но от време на време по случайни интернетни пътища преоткривам някоя. Току-що преоткрих една много готина.
"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Леле, ей тоз да ми пей на уше!
Обаче интересно, че журито не е чувало нищо подобно, може би в смисъл - от човек? Инак такива неща си се правят на синтезатор, а има и с комбинации от природни звуци, жанра се нарича Ambient music и може да попаднете на извънредно различни парчета, класирани като ambient ("атмосферни")."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
Comment