Съобщение

Collapse
No announcement yet.

МУЗИКА

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

"Най-тежкият грях спрямо ближните ни не е омразата, а безразличието ни към тях. Това е същността на безчовечността."

Джордж Бърнард Шоу

Comment

Намерил му цаката...
      "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

По повод годишнината от разгрома на Никифор I Геник, без съмнение едно наистина преломно събитие в българската история.

Comment

Comment

не се смейте, епично си е!

Comment

Класика

albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Специален поздрав за Stan и Amazon

Comment

В момента не мога да го отворя, после като се прибера. Обаче ако е рап да знаеш че отсега се потрисам и тихичко псувам
                  This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

Help!!! Помогнете с линкове на саундратиците към клиповете на ИДИЛистите Признавам, че не съм им политфен, но гледах няколко клипа с много добри песни. Не мога да намеря конкретните музики, които не са маанета, даже приличат малко на православните припявки....Единият от клиповете беше как камерата се спуска през тунел - стига до човек, който приготвя варели за взрив и после дават самия взрив...Сумати време се рових в ютубито, но не го открих...
                    Анархист-Диктатор

Comment

Едната от класиките съм пуснал две страници назад в темата Другата е Saleel al-Sawarim. Иначе просто пишеш просто "nasheed" в ютюб. Предполагам, че Кухулин ги знае всичките

Comment

Благодарско Ето и една малко на рамщайн избиваща го немска гайдарска рок група

Анархист-Диктатор

Comment

Тази ми е любимата от сръбските песни от времето на югославските войни, макар че геноцидът не е централна тема в нея и трябва първо да разбереш кой е този Алия, на когото сърбите са толкова обидени. Но като кажат "няма повече питки за теб" и басът дропва, разбираш колко е сериозна работата.

Comment

Най-доброто от два свята!

Comment

Един велика ни напусна завинаги, но ще остане жив чрез музиката си. Сбогом, Скот. Ще се видим отново.

Comment

Working...
                              X