Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ариергард на хартия

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

За мен ако може също един брой от списанието.
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

По пощата, няма как иначе, прати адрес на лично и ще ти изпратя. И една молба, по текстовете и съдържанието, който вече има книжката, изкритикувайте ни!

Comment

Здрасти!
        Прочетох вчера книжката - поздравления. Отдавна не бях се смял така. Много елегантен преход има в "Трикстера" - от самосиндикални разсъждения към привличане авторитета на Марвин Хайдегард и отново - към стойностни философско-етимологични ракурси - поздравления и за Радо. На тоя фон твоята статия за оръдието на Вилхелм е трогателно сериозна. Поправяш нещата с енигматиката на последната статия, където краят е по-неразбираем и от моите "чуждоезикови изрази", дето Пиер ме критикуваше за тях. Стихурите допълват картината, макар че "Съм IN" трепти на границата между ъндърграунда и сърфирането. Въобще - самиздат приятен още и - акуратен
        Поздрави!

Comment

Ако има останали екземпляри, ще се радвам да се сдобия с един от тях

Comment

Внимание за всички които искат бройки. Ще се радвам до края на другата седмица да ми изпратите адресите си на лично съобщение, за да си направя списък и да отида до пощата, за да ви ги изпратя, с обратно плащане, цената е два лева и пощенския разход. Но ще е идеално да го направя на веднъж. Благодаря за интереса и сътрудничеството!

Comment

Не може ли просто да ми запазиш един брой до август?
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Разбира се

Comment

Честито, честито Четох го, статията за стиймпънка и стихурите най-много ми легнаха на сърце. От Бестиария леко се поизприщих, но героически го прочетох, така че машалла, евалла, ашколсун, чок селям и прочие.

Тъй. Стига четки. Да си говорим сериозно - искам втори брой.
                  Луд на шарено се радва - цивилен блог

Comment

Ей страхотно е че си успял на хартия да го изкараш ариергарда ако вече не са разграбили всички бройки ще те помоля да запазиш една и за мен, но по-добре да ми я дадеш лично (може и без автограф айде ) следващия път като се видим щото такива неща като пощи (неелектронни) не съм ползвал от години и вече ми се струват сложни и тромави хаха
                    (\_/)
                    (°_°)
                    (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Честито и от мен аз ще си поръчам по нататък, ако случайно е останал някой брой, но нека първо изляза в отпуска.
                      Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Даниц умря, зачезна, избяга, а моята поръчка остана неизпълнена.
                        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Жив е, не плачи. Ще мога към края на седмицата да ви пратя бройчетата, петима са ми поръчали.

Comment

Радвам се, че мога да информирам тези, които не си набавиха броя на представянето или не са ми писали, че АРИЕРГАРД -1 може да се намери в лавицата със списания ва книжарница "Български книжици" , която се намира на адрес София, улица Аксаков ¹10, срещу градинката Кристал, близо до пряката с улица "6-ти Септември".Цената е 2 лв. По въпроса за другите населени места, все още нямаме напредък за доставка на място, но който иска да ми пише, ще измислим вариант. От книжарницата също не го доставят.

Comment

До дни ще излезе от печат и ще бъдете информирани. Броят е двоен.

Comment

Comment

Working...
                                X