За мен ако може също един брой от списанието.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ариергард на хартия
Collapse
X
-
Здрасти!
Прочетох вчера книжката - поздравления. Отдавна не бях се смял така. Много елегантен преход има в "Трикстера" - от самосиндикални разсъждения към привличане авторитета на Марвин Хайдегард и отново - към стойностни философско-етимологични ракурси - поздравления и за Радо. На тоя фон твоята статия за оръдието на Вилхелм е трогателно сериозна. Поправяш нещата с енигматиката на последната статия, където краят е по-неразбираем и от моите "чуждоезикови изрази", дето Пиер ме критикуваше за тях. Стихурите допълват картината, макар че "Съм IN" трепти на границата между ъндърграунда и сърфирането. Въобще - самиздат приятен още и - акуратен
Поздрави!
Comment
-
Внимание за всички които искат бройки. Ще се радвам до края на другата седмица да ми изпратите адресите си на лично съобщение, за да си направя списък и да отида до пощата, за да ви ги изпратя, с обратно плащане, цената е два лева и пощенския разход. Но ще е идеално да го направя на веднъж. Благодаря за интереса и сътрудничеството!
Comment
-
Ей страхотно е че си успял на хартия да го изкараш ариергарда ако вече не са разграбили всички бройки ще те помоля да запазиш една и за мен, но по-добре да ми я дадеш лично (може и без автограф айде ) следващия път като се видим щото такива неща като пощи (неелектронни) не съм ползвал от години и вече ми се струват сложни и тромави хаха(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Comment
-
Честито и от мен аз ще си поръчам по нататък, ако случайно е останал някой брой, но нека първо изляза в отпуска.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Радвам се, че мога да информирам тези, които не си набавиха броя на представянето или не са ми писали, че АРИЕРГАРД -1 може да се намери в лавицата със списания ва книжарница "Български книжици" , която се намира на адрес София, улица Аксаков ¹10, срещу градинката Кристал, близо до пряката с улица "6-ти Септември".Цената е 2 лв. По въпроса за другите населени места, все още нямаме напредък за доставка на място, но който иска да ми пише, ще измислим вариант. От книжарницата също не го доставят.
Comment
Comment