Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Некои съображения ;)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Некои съображения ;)

    Преди месец си наложих бан, да не участвам в дискусионни теми. И го издържах . Сега изтича . През това време се случиха много неща (даже събития ). Всъщност защо пиша тук и сега? ПРОИЗХОДА!!! Съгласих се така е . Но за произхода имаме данни не само езикови!. Нема да споменавам, а за езика.....? Никак не ми е ясно защо БС забранява Произхода, а поддържа езика? Факт . Произхода може да се докаже (а може и не), но пък езика????? Бихте ли ми отговорили?

    #2
    Не поддържаме, по-скоро дискусиите, които протичат що-годе нормално си седят. Всички, които излизат извън това се цензурират. Е, като сегашната - задал съм въпрос, при липса на отговор ще постъпя така, все едно въпросният нарушител е автохотнец (какъвто най-вероятно е).
    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
    Проект 22.06.1941 г.
    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

    Comment


      #3
      Воланд ме изпревари, но аз да си кажа.
      Проблемът не е в темите, а в дискусиите около тях. Опитът е показал, че дискусиите на политически теми в този форум неизменно се израждат. Макар че не съм следил разните теми за произход на прабългарите и българите, почти съм сигурен, че с тях се е случвало същото и това е довело до забраната им.

      Comment

      Working...
      X