Абеее във връзка с НФП. Имам няколко теми (абе готвя ги от както съм в тези форуми). Но нито са Бойни нито са Славни. Къде да ги пускам (ако реша де). Те не са нито за Иран, нито за произход (то тук май само произхода на АК, може да се дискутира), ииии въобще не са свързани с лингвистика (к'во ли пък това? Ииии има ли почва където и да е (то в БС няма дискусия, там лингвистите са определени със........... абе всъщност не знам с какво (но се досещам))).
Та темите са свързани с Киров (да не се бърка с Киров-Бош), със Сталин (аа за него е ясно той е баща и майка на всичко Бойно и Славно така, че надали бих имал проблеми) и с т.нар. ВОСР. По принцип преди НФП знаех къде да ги пускам, ма сега в ОП (Общи Приказки) ли? Ако е там няма да си давам този труд.
Та това ми беше питането. Киде освен в ОП да се пускат дискусионни теми?
Та темите са свързани с Киров (да не се бърка с Киров-Бош), със Сталин (аа за него е ясно той е баща и майка на всичко Бойно и Славно така, че надали бих имал проблеми) и с т.нар. ВОСР. По принцип преди НФП знаех къде да ги пускам, ма сега в ОП (Общи Приказки) ли? Ако е там няма да си давам този труд.
Та това ми беше питането. Киде освен в ОП да се пускат дискусионни теми?
Comment