If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо от войната на розите ще да е. Едните атакуват другите през реката. Прилича на при Тоутън 1461г.
Доспехите са готически. Някъде в Свещената римска империя, късно средновековие, ще да е било. Сигурно разни про–папски феодали са се противопоставяли на властта на императора.
Точно. 1836 г. Сам Хюстън начело на тексаските колонисти разгромява мексиканския генерал /и президент/ Антонио Лопес де Санта Ана и отцепва "щата на самотната звезда" от Мексико. Ти си наред.
Битката при Сан Ясинто?(или Джасинто, не знам как е коректно)
Сан Хасинто J се чете "Х" на испански-да знаят хората не че се заяждам нещо
Иначе за битката ми се струва нещо от Хуситските войни,имперския орел и тия каруци там Може би Витков Хълм?
Сан Хасинто J се чете "Х" на испански-да знаят хората не че се заяждам нещо
Иначе за битката ми се струва нещо от Хуситските войни,имперския орел и тия каруци там Може би Витков Хълм?
Наистина е Хасинто, проверих. Ирония, уж говоря испански... но и Лос Анхелес не е останало с Х, предполагам в САЩ правилото за J не винаги е валидно.
Битката е малко по-рано от началото на хусистките войни, с няколко десетилетия. Орелът е имперския, да. Виж другите 2 знамена, и градът в дъното на картината. Подсказвам за единия флаг - принадлежи на свободен имперски град.
Comment