Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Eто какво прочетох в един македонски форум

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Eто какво прочетох в един македонски форум

    Тема:
    TRUE BULGARS ARE TURKS IN BULGARIA

    Форумът се "води" на смесица от английски, сръбски, македонски (май има и българи-участници, които гневно се опитват да ограмотят тълпата...).
    "Македонците", разбира се, носят вода от 10 (и повече) кладенеца да докажат как няма начин да има начин да имат нещо общо с нас, и като се почне от откровените безсмислици, мине се през шокиращи тъпотии, и се стигне до примери на изящната словестност като "dumbass", като цяло е нещо, което ако не друго, показва РАЗЛИЧНА гледна точка.
    В допълнение, ще обогатите историческите си познания. Съществено. Например:
    Pred da posti svet i vek, bil haos. Toj haos go naravile bugarite. POsle dosol gospod i probal da sredi nesto od nesto, ama haosot na bugarite nitu on ne mozel da go sredi. Inaku bugarite se od URANUS!!
    А, да не забравя - черешката на сладоледа е изразът: MODERN BULGARIAN LANGUAGE IS MACEDONIAN!

    Видях постинги от Batbayan.


    #2
    Според мен пишещите там са откровени ченгета, хора, на които това им е работата, вероятно това ще обезсмисли коментарите ... пък и за да не бъде затворена.
    Чувал съм, че в Македония компютризацията и достъпа до интернет не са много масови, за което причините са повече от обективни

    Като стана дума - интервю с журналиста Владимир Перев, което смятах да пусна в "Забавната престрелка" след отключването на темата

    http://e-vestnik.bg/1963 - вътре има линк към не по-малко интересно писмо:

    Comment

    Working...
    X