Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Футбол и спорт

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Футбол и спорт

Незнам до колко е подходяща такава тема в исторически сайт, форум. Но все пак, имате ли пристрастия към този нов исторически спорт футбола или някой друг вид стар или по-новосъздаден спорт? Интересна е и историята на футбола и въобще спорта по време на ВСВ и след нея. И снимки като тази на отбора на Левски, който позира с нацисткия поздрав на някакъв празник или отбора на Англия който също позира с нацисткия поздрав на някакъв мач в Германия.

На мен двамата ми дядовци са били от ЦСКА, баща ми е от ЦСКА също. Армейския дух и въобще традиции в този отбор ме пленяват от малко дете в първите отделения. Онези години началото на 90те беше модерно да си от ФК "Левски" и въобще синия, "демократичен" цвят. Въпреки и натиряни и свързвани с партията, ние винаги сме били и сме силни. Преди 48г. като отбор на царската войска, а после на народната такава и след това само по име и традиции армейци.

Мога да копирам малко исторически сведения за ЦСКА и исторически снимки ако са ви интересни.

поздрави
    За другите отбори се ВИКА, докато ЦСКА се ОБИЧА!!! или мрази!
    Даже и на край света и в сърцето на врага, твойто име ще се пей, твойто знаме ще се вей. Ние в тебе се кълнем, няма да те предадем, ако трябва ще умрем.

недей не са ни интересни... темата е много смотана.. правиш я за портовете общо казано и намекваш за футбола, а почваш да говориш за ЦСКА... поне да беше казал Левски... толкова ли си изстрадал като си от ЦСКА? Пак казвам темата ще доведе само до конфликти и е много тъпа...
    Аттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!

Comment

Преди 48г. като отбор на царската войска

А Милко Балев? Атила е прав.

Comment

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

Working...
        X