If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз по всяка вероятност ще закъснея, ако неможе да ме изчакате 15-20 мин. пратете телеграф с вашето местоположение по радиостанцията - Торн, Грей и Албирео би трябвало да ми имат координатите.
(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Да, остава, няма никаква промяна. Ако не е твърде студено, ще чакаме отвън до 19:00. Ако е - в заведението в самото кино. Ако някой смята, че ще закъснее след 19:00 и няма съответните координати, за да се обади, да пише на ЛС.
Както обикновено. Обсъдихме какви дебилизми се пишат във форума. Обсъдихме и изключенията. Не подстригах(ме) Уорлорд въпреки силните ми настоявания . За сметка на това го излъгах(ме), как му тровя форума . Той се върза. И не само той
Манщайн участваше в конкурса за най-смешна якичка на 2008. Ханс в този за най-намръщен вечно мърморещ опортюнист .
Аз си виках както винаги, а Грей не, щото му бяха нахапали джуката.
както винаги подробен и скромен. всъщност най-накрая получих задоволителен отговор защо не се изявяваш в операта, а на далеч по-профанно място - тук. т.е. нямах чувството, че съм си загубил времето
p.s. като цяло съм удовлетворен от срещата, дори те намирам сладък.
Comment