Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Исторически дружества, организации любители на хладно и огнестрелно оръжие

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Исторически дружества, организации любители на хладно и огнестрелно оръжие

Здравейте на всички от форума!
    интересувам се от различни любителски дружества и организации любители на оръжие и занимаващи се с възстановки на исторически събития. Пишете за каквито се сетите. благодаря ви предварително
    eduard I the Longshanks

Виж съседите

„Аз, Драгомир, писах.
    Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Благодаря за линковете, но ако се сетиш за други пиши.
      Традиция ги знам. аз съм от Националния военноисторически музей и ние работим с тях
      eduard I the Longshanks

Comment

Ами то няма други. В България с това се занимават Традиция, Крум Страшни, Чигот, Модус Вивенди, смешковците от Багатур и това изчерпва класа.

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

Thorn написа Виж мнение
          Ами то няма други. В България с това се занимават Традиция, Крум Страшни, Чигот, Модус Вивенди, смешковците от Багатур и това изчерпва класа.
          Благодаря, за информацията. това са клубове занимаващи се с исторически възстановки. а такива които са любители на оръжие? ако някой се сеща за такива, за повечко такива, моля пишете. благодаря предварително
          eduard I the Longshanks

Comment

На този адрес е събрана богата колекция от наши оръжейни сайтове. Някои линкове работят, други не работят...

И на този също: http://shop.gunman.biz/wp/?cat=325

Comment

AYB написа Виж мнение
              На този адрес е събрана богата колекция от наши оръжейни сайтове. Някои линкове работят, други не работят...

И на този също: http://shop.gunman.biz/wp/?cat=325
              Благодаря за информацията.
              Много ми помогна!
              eduard I the Longshanks

Comment

Working...
              X