Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Танк Пантера

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Танк Пантера

Надявам се утре да успея да го довърша

чак утре? ИМХО за част от секундата може да бъде довършен, ако те е страх за ръцете, може и с кухненската дъска за рязане... макар че, най-лесно ще бъде да скочиш отгоре му.

за да става ясно, че танк и е пантера, обаче, не е лошо до го надпишеш.

Comment

Ролките да не би да са от какаови бисквити
      Сериозно, харесва ми. Личи си, че е правен с мерак.

Comment

Нормално е да изглежда така грубо.Ще го облепя и ще стане по добре.Не мога да ти променя мнението щом не ти харесва значи не ти харесва...

Comment

Кухулин написа Виж мнение
          Ролките да не би да са от какаови бисквити
          Сериозно, харесва ми. Личи си, че е правен с мерак.
          Картона беше доста дебел че ми се налагаше да го реже с ножица за ламарина :Д

Comment

Това е "Пантера" от първите модели. Познава се по тава, че щита на оръдието е заоблен! Рапорти от фронта, обаче, че снаряди, попадащи в щита се плъзгат надолу и удрят основата на артилерийската кула довежда до поставянето на "праг", който елиминира проблема. Защо не си купиш модел на "Tamya" (мащаб 1:35)?

Comment

Така и смятам да напрая.Отказах се от този модел вече...Нещо изгубих мерак.Кат ида на село ще го взема и с въздушната пушка...

Comment

Next написа Виж мнение
                Така и смятам да напрая.Отказах се от този модел вече...Нещо изгубих мерак.Кат ида на село ще го взема и с въздушната пушка...
                и ще си имаш въздушна противотанкова пушка...
                Всяка алтруистична система е вътрешно нестабилна, защото е отворена за злоупотреби от страна на егоистични индивиди, готови да я експлоатират.

Comment

Working...
                X