Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Операция Чикаго" (пейнтбол)

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Bravo Six написа Виж мнение
    От Винторез сме само аз и Митича, евентуално Gipsa. Така че определено измежду вас ще ми трябват лейтенанти с Миткос също съм говорил, Къстома ще идва, така че не се притеснявам откъм офицери.
    Баси...това Нено, Насо и пр. всичките станаха прости еърболисти . Очаквах да сте повече мамка му...
    Аз водя засега 3ма души (4 ако Чинков от Пловдив играе с нас) - т.е. ще 3ма сравнително опитни + двама на по една игра.
    Last edited by albireo; 29-07-2008, 13:03.
    Recalibrating my lack of faith in humanity...

https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

Comment

albireo написа Виж мнение
      Баси...това Нено, Насо и пр. всичките станаха прости еърболисти . Очаквах да сте повече мамка му...
      Аз водя засега 3ма души (4 ако Чинков от Пловдив играе с нас) - т.е. ще 3ма сравнително опитни + двама на по една игра.
      Поне откъм мен нещата са други - не е защото съм чак толкова запален по надувните укрития даже вече имам и пълния немски камуфлаж от онуй време с тая шарка

Ама ми се обадиха и трябва да работя точно по същото време на 400км от Пампорово естествено винаги има вероятност и да не бачкам ама тя е под 5%
      may the Force be with you

Comment

Живи ли сте?
        Дайте снимки.
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Много бързате, ние едва сме се прибрали. Ще трябва да почакате поне ден за някакви снимки -но беше много яко, който се е чудил дали да идва и не се е решил е сбъркал много.
          Kerls, wollt ihr ewig leben?

Comment

Живи сме макар и уморени до безобразие...
            Беше уникално. 2 дни, 6 мисии търчане през деретата, лазене под храсталаците, докато над теб гърмят армейски тротилови шашки. Имаше и танкови димки въобще реквизитите бяха на ниво.
            Мисиите бяха доста дебалансирани, но в крайна сметка това нямаше значение. Аз поне се накефих максимално особено след първата мисия през втория ден.
            Играта завърши наравно - по три мисии за всяка групировка, но и това нямаше особено значение - купона беше пълен, особено нощта след събота, когато немският офицерски състав имаше щабно занятие на водка-мартини, няколко литра бира + една бутилка Бургас 63
            Хаосът на оперативно ниво беше пълен и това може би беше едно от най-готините неща - дава ти възможност да преживееш определени неща, за които си чел и философствал из някакви форуми.
            Форумци се представихме на ниво. Хорхето му беше едва втора игра въобще, но игра с хъс, желание и със СЪРЦЕ. И съумяваше да остане позитивен дори и в най-тежките моменти.
            Фриц получи наградата за най-добра отбрана за на ден 2. Позачудихме се защо ли, особено като се има предвид, че дезертира най-подло към хотела преди последната мисия Подозирам, че му я дадоха обаче заради упоритостта, с която, в една от мисиите, се беше залепил зад едни трупи и ръсеше дъжд от топчета към врага със стиснати челюсти и блясък в очите. Той имаше все пак auftrag за доизпълнение .
            Грей беше лъв, търчеше на всякъде - особено в ден 2. Направихме го офицер не по негово желание, но както научихме после той се опитал да се възползва максимално от ситуацията, като скромно помолил да му дадат да командва всичките мацки в един отряд
            Обаче е острелял много врази, защото получи наградата за best sniper в за ден 2.
            И аз се уредих с награда. Тази за най-много и най-здраво викане демек най-добро командване в края на ден 1. Гърбът ми е в синки, част екипировката потрошена или изгубена, но ИСКАМ ПАК!
            Като дойдат снимкиите и видеото (по терена щъкаха някакви военни кореспонденти с маски на главите и камери в ръце) ще се отчетем.

Comment

albireo написа Виж мнение
              Грей беше лъв, търчеше на всякъде - особено в ден 2.
              Винаги съм казвал, че алкохолът е вреден, а махмурлукът е Бич Божи - вижте какви глупости те карат да правиш...
              XV mile the sea brode is
              From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Първи снимки. Не от самият екшън, ами преди битките и малко след тях.
                Виждат се и няколко бойнославски мутри тук там.

Comment

Sir Gray написа Виж мнение
                  ...алкохолът е вреден, а махмурлукът е Бич Божи
                  Ти пи от мъка, че не ти дадоха командването на женския контингент Признай си!

Comment

За сега ще кажа само, че си намерих визуални китове за маркер за MP44, FG42 и MG42 и се опитвам да си избера )))

А в последната мисия не участвах, защото беше тотално безсмислена а и вече нямах абсолютно никаква енергия - все пак и двата дни играх куцайки...

Сериозни коментари по-късно.
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Накратко, играта беше супер, нашият форум се представи добре . Браво на Хорхе за последната мисия!! Предвид че мисията си беше доста безсмислена, обходът от дясно, който им направихме на лошите беше много добро решение в ситуацията. И идеално се координирахме. Но просто нямахме шанс срещу повече от 10 души на подбрани позиции срещу нас, особено след като аз демаскирах приближаването ни, отсрелвайки двата техни най-десни постове.
                      Фриц беше агресивен до прекаленост При трупите като решихме да правим един ръш с Жоро, още не се бяхме разбрали кой какво и Фриц беше отпрашил напреде, не можах да го стигна
                      Иначе какво да ви кажа, да си офицер е проклятие, особено като трябва да си събираш хората по баирите. Наложи се да изкачвам склон, за който всеки би помислил, че е непроходим ... 3 пъти в редичка... Единственото, за което ме е яд е, че първият ден гледах да не набутвам моята групичка в мелето, уж да не ги откажа от играта както бяха новаци. А вторият ден се оказа, че на тях това им дай, евала за мерака и нападателския дух. Пък и много добре си се справяха
                      XV mile the sea brode is
                      From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Обзема ме черна завист, като гледам снимките и чета как добре сте си изкарали!

П.П: Сръбската група приличат на кръстоска между СС и S.W.A.T.
                        This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

втора серия снимки от преди старта
                          ЛИНК

Comment

Абе я направо няколко подбрани снимки, които ми харесаха

Камионът, с който се придвижваше "Вермахта"

Аз съм последният оцелял от Afrikakorps

Comment

Как ви завиждам просто не е истина...

Камионът като го гледам май е попадал на засада, поне 100-тина попадения има.

albiero, ако си последният оцелял от Afrikakorps и се намираш в Нормандия няма нищо страшно, значи си Ромел
                              „Аз, Драгомир, писах.
                              Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Пилот написа Виж мнение
                                Как ви завиждам просто не е истина...

Камионът като го гледам май е попадал на засада, поне 100-тина попадения има.

albiero, ако си последният оцелял от Afrikakorps и се намираш в Нормандия няма нищо страшно, значи си Ромел
                                хаха това беше добре.
                                Камионът по сценарии попадаше в засада. И получаваше 100 топчета само в първите 10на секунди.

Comment

Working...
                                X