Бригадата на мъчениците от БС, борци срещу кървавият режим на Башар Асад и кремълското ботоксово джуже на хибридният фронт остана и фетва от главната чалма модератор за да обявят джихат на Путя, край
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за форума (т.е. книга за оплаквания и препоръки)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dinain написа Виж мнениеНяма такъв филм "рускоезичен израелски форум". Ще е точно толкова представителен, колкото "турскоезичен български форум".
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеНе, не го казвам, защото за мен е нелепа конструкцията "нещо не ми е интересно-забранете го". Нямам нищо против Античността ти или който и да е раздел - каквото не ми е интересно, просто не го чета, елементарно. Както и произхода на прабългарите въобще не ме е интересувал никога.
А какво съм очаквал преди 5 години, определено не помня. Със сигурност не е било да се получи най-дългата тема в БС евър.
Comment
-
Thorn написа Виж мнениеОК, ще вярвам на думите ти, няма да вярвам на очите си.
Такива форуми са място за малцината неинтегрирани рускоговорящи имигранти в Израел - поради самия факт, че ходят да пишат там, а не другаде на иврит.
То има и фейсбук страница Bulgarians in Israel, в която стотина души си пишат на български, но това няма нищо общо с израелски форум."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Да попитам един въпрос строгите,но за сметка на това пък несправедливи модератори.
Гледам че някои люде тук са наказани с точки за т.нар."НЕПОДХОДЯЩ ЕЗИК".Какво ще рече с думи прости това понятие,защото то е доста разтегливо,меко казано.
Изключвам от него понятията "ЗАПЛАХА" и "ОБИДА",които е ясно че бива да се наказват с цялата строгост на закона плюс 50тояги на голо ------------------------.Ако включва само тия две поянтия-то защо не се пише "тоя и тоя е наказан заради обида",а се пише така "неподходящ език"!?
Ако е събирателен епитет за и други понятия-то бива обаче да се напише какви са те.А защо не и да се подискутира дали трябва да са наказуеми.Last edited by Thorn; 27-04-2016, 00:08.Няма как да изгрее слънце,ако преди това не е имало нощ.Голямата депресия ражда най-големия злодей на всички времена-Хитлер.Но ражда и гении като Айнщайн и Чаплин.Примерно без втория нямаше никога да разберем че Живота е също толкова неизбежен,колкото и Смъртта!И все още вярвам че гениите са повече от сатрапите...
Comment
-
"Несъобразената скорост" е измеримо понятие и има точно и ясно описан аршин с който се мери и ограничение докъде трябва да стига.За т.нар. по политкоректному "hate speech" примерно такива неща разписани няма.Няма как да изгрее слънце,ако преди това не е имало нощ.Голямата депресия ражда най-големия злодей на всички времена-Хитлер.Но ражда и гении като Айнщайн и Чаплин.Примерно без втория нямаше никога да разберем че Живота е също толкова неизбежен,колкото и Смъртта!И все още вярвам че гениите са повече от сатрапите...
Comment
-
Мечока написаДа попитам един въпрос строгите,но за сметка на това пък несправедливи модератори.
Гледам че някои люде тук са наказани с точки за т.нар."НЕПОДХОДЯЩ ЕЗИК".Какво ще рече с думи прости това понятие,защото то е доста разтегливо,меко казано.
Ако малко по-малко се участваше във форума с цел да се "натриват" носове, нещата щяха да са доста по-добри. Ама ситуацията отдавна е изпусната.
Сега, най-често реакцията е цензура и в повечето случаи това е напълно достатъчно. Но понякога може да ти "цъкнат" и някоя и друга наказателна точка. А в миналото не рядко имаше и директно гонене. Въпрос на лична преценка.
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеКакво точно не разбираш?
Такива форуми са място за малцината неинтегрирани рускоговорящи имигранти в Израел - поради самия факт, че ходят да пишат там, а не другаде на иврит.
То има и фейсбук страница Bulgarians in Israel, в която стотина души си пишат на български, но това няма нищо общо с израелски форум.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
mechoka написа Виж мнение"НЕПОДХОДЯЩ ЕЗИК".Какво ще рече с думи прости това понятие,защото то е доста разтегливо,меко казано.
Comment
-
messire Woland написа Виж мнениеТова няма как да е вярно, дори и само теоретично. Българите в САЩ "малцината неинтегрирани имигранти" ли са? И т.н. Всеки пази по нещо, култура, език и т.н. Не им отнемай правото да го правят само защото не ти харесва.
Имигрантските форуми и медии не са представителни за обществото на дадената държава, доста съм учуден, че трябва да обяснявам такива неща. Сигурен съм, че далеч не всички българи в САЩ пишат в имигрантски форуми и четат имигрантски вестници, като този например - http://www.bulgaria-weekly.com/
Да обяснявам как това не е американска медия, каквато е www.nytimes.com примерно, ще е смешно. И по същия начин никакъв форум на руски, български, арабски или какъвто и да е език, освен иврит, не може да е представителен за обществото в Израел. (все едно форум на татарски да е представителен за Русия!) Просто защото това е официалния език и го говорят поне 85% от населението, а руски - не повече от 15% с негативна тенденция."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеИмигрантските форуми и медии не са представителни за обществото на дадената държава, доста съм учуден, че трябва да обяснявам такива неща.Last edited by Изчезнал Безследно; 27-04-2016, 20:27."Culture is roughly everything we do and monkeys don't."
FitzRoy Somerset, 4th Baron Raglan
Comment
Comment