Mechoka и след тези твои излияния ,пак не стана ясно с какво ти пречи лично на тебе темата за Сирия,която дори не следиш????
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за форума (т.е. книга за оплаквания и препоръки)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mechoka написа Виж мнениеФорума го чета от 2005-6та година някъде.Като казвам "чета" имам впредвид почти всички мнения,без сирийската тема и още няколко подобни на нея от раздела за съвременна история,които са изпълнени с прекалено много политиканстване и лични страсти...А и са прекалено дълги и вече им изтървах и края и спатиите и епизодите и сезоните...
Декември се регистрирах и то не с намерения да пиша тук,а поради друга съвсем прозаична причина.Пътувам напоследък доста в чужбина и понякога не посещавам форума по близо седмица.А когато четеш като нерегистриран не се отбелязва коя тема е прочетена и не ти дава кое е последното непрочетено мнение.И пада едно ровене из темите "докъде бях стигнал"...
Винаги съм смятал и че човек е хубаво повечко да чете и по-малко да пише.Както и че навремето форума беше по-хубав.Честно казано ми липсват хора като Хана,Ханс,Ресавски,Албирео и още куп други...Форума винаги е бил съпъстван от някакви дрязги.Въпреки че през годините като че ли по-скоро дрязгите бяха "прабългарски","за периода около ВСВ и идеологиите свързани с него" и т.н..
Проблеми раздела за Модерна започна да създава сравнително отскоро-може би от 2години некъде...Нужно ли е всичко това!?Защото айде автохтонците и нацитата пак идеше реч за някаква история.А тук в случая става дума за откровено демагогстване,медийна война,пропаганда и т.н.
Нека не се разбирам погрешно.Не съм чак против затриването на раздела.Тука има умни глави и в двата лагера(то дали са и само два!?).В смисъл-винаги е хубаво новината за дадено събитие да бъде придружена и поднесена и с някакъв коментар.От тази гледна точка е хубаво да го има това място,хората се лепят тук и защото това е едно място на което могат да прочетат нещо за Сирия казано от по-умни глави,често придружено от някакво експертно мнение, ли кадърен анализ ли да го наречем...
А не само да се информират за съвременните събития от статиите за "втечнения триплазмен огън" на Блиц,от речите на Божо по медиите и т.н.Хората колкото и да са тъпи се усещат че в Блиц,Брадва и т.н. смърди от далеч на профанщина...
Но стягане,сериозно стягане на въпросния раздел-без съмнение е нужно...Защото иначе страда от него целия останал форум.А историята на човечеството не е само последните 5години откак се появиха Украйна и Арабската Пролет...
Comment
-
dibo написа Виж мнениеДаа, няма ненаказано добро
Явно съм го пропусналСънят е слаб заместител на кофеина!
Comment
-
Thorn написа Виж мнениеАйде стига, Динайн отдавна не модерира.Last edited by Angelmr; 30-01-2016, 22:48.
Comment
-
ValBo написа Виж мнениеНякакъв клуб на самаряните ли е открит тук?
Явно съм го пропусналWe don't see things as they are, we see them as we are
---Anais Nin----
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеТа позволете на хората да го игнорират и смятам че огромна част от проблемите ще отпадне.
Comment
-
InternationalLaw написа Виж мнениеДобре, ама форума се чете от много хора и такива оправдания като "еми частен клуб е" не минават вече, пропагандата си е пропаганда.
Темата е отдушник, но ако може да не се прекалява в разслабванетоМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Много пъти съм го писал: на когото не му харесва политиката на форума, да си направи собствен форум и да го управлява по каквито правила си реши. Интернет е широк, има място за всички. Нито става въпрос за някакви непосилни средства годишно, нито нищо. Т.е. на когото не му харесва просто спира да чете и готово - няма проблем. Този форум не е средство за масово осведомяване и няма подобни претенции, тук информация от източници (пряка) няма.
Това е първото.
Второто е, че форумът НЕ Е за разглеждане на съвременна проблематика. Това е и основата за разделението. Така че е напълно възможно в даден момент онези, които искат да обсъждат съвременна тематика да се обособят в отделен форум и там да си въвеждат каквито правила искат.
Comment
-
Темата за Сирия си стана затворен фен клуб Аз пак я следя защото има прекрасна информация, била тя пропагандна или не, оставете го Динайн, страхотно представя собствената си гледна точкаLast edited by peshev2000; 31-01-2016, 21:14.
Comment
-
защото включително и аз не мога да пиша там в момента, гледам и доста други също, аз съм писал много малко там, главно чета, но все пак ми е супер интересна и също така бяха игнорирани доста потребители, които не бих казал, че тролеха. Но поне останалите пишете повече информация там, да има какво да четем
Comment
Comment