Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравейте

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Здравейте

Хе, здравейте и от мен!
    Попринцип съм художник и се занимавам с 3д графика, но поради някои проблеми не можах да си позволя да уча в софия с тази си страст. В последния момент (4 дена преди изпита по история в търновски университет) реших да се пробвам с него. Учих и на предварителният изпит имам 4.50. Реших твърдо, че историята е наука за мен. Винаги ми е била интересна, но сега съм в стихията си - чета всичко, което намеря и съм особено впечетлен от българската история. Намерих този форум и реших да се регистрирам. Имам 3 месеца до изпита и смятам, че ще мога да изкарам повече и да вляза с археология, където и рисуването и 3д ще ми помогнат със сигурност за възтановки.

Пожелайте ми успех

Успех. Кво стаа днес бе?! :sm186:

Comment

Пролет. Хората ги удря в главата...

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

Успех на изпитите!Ще стискам палци.

Comment

Zadgrobnik написа
          Хе, здравейте и от мен!
          Попринцип съм художник и се занимавам с 3д графика...
          На мен ми стана интересно това за 3D графиката. Качи да видиме нещо правено от теб. Кои програми за 3D моделиране ползваш?

Comment

Здравей.
            Аз също уча история но в Софийски университет.
            Пожелавам ти успех, но внимавай какво четеш, защото в България изобилства от псевдо познавачи на родната ни история.

Comment

Здравей!
              Желая успех на изпитите!
              Имай впредвид, че всичко писано за историята след 1944-45 г. е опит
              за странично наместване в еволюционния ход на живота. През това време
              всички наши съседи ограбиха и присвоиха нашата история. Омаловажиха
              естественото желания на българите за Национално обединение, омаловажиха
              величието на българските царе /даже сме имали империя тук на Балканите/.
              ще те приемат в ВТ университет и ще бъде голяма тъга за мен, че незабравимият
              проф. Йордан Андреев вече го няма между живите, за да разбереш какво значи ерудит по история и какво значи истински българин.
              Но успех. Там - във В.Търново са най-добрите историци в Б-я.

Comment

Имай впредвид, че всичко писано за историята след 1944-45 г. е опит
                за странично наместване в еволюционния ход на живота. През това време
                всички наши съседи ограбиха и присвоиха нашата история. Омаловажиха
                естественото желания на българите за Национално обединение, омаловажиха
                величието на българските царе /даже сме имали империя тук на Балканите/.
                С такива изхвърляния на едро бягай при зиези.

thorn

Comment

Към по-вярния и знаещ Едикойси

Thorn написа
                  С такива изхвърляния на едро бягай при зиези.
                  защо си мислите, че Вашето мнение ще бъде
                  по-вярно от моето?

Comment

Защото е по-обективно, по-аргументирано, с по-голямо уважение към историческата истина и с по-малко уважение към националистическата пропаганда.

thorn

Comment

Working...
                    X