Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я кой има да черпи днес?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Я кой има да черпи днес?

жив и здрав бъди! много бири и музиката да свири...
    Всяка алтруистична система е вътрешно нестабилна, защото е отворена за злоупотреби от страна на егоистични индивиди, готови да я експлоатират.

И от мен! Ма що само бири? Това е за варвари! А гроздето к'во ша го пра'ят у Италия-та?
    Да десотоилядиш (щот вече илядиш)!
    И да не ядеш смокини ей!

Comment

Жив и здрав и от мен... :7_2_103v: :drink:

ПП И........................................... без градус, няма радост

Comment

Жив и здрав!
        И Наздраве!

Що криш годините бре? :p

Comment

Слава и щастие за Бащата на Отечеството и най-достоен син на Рим ! За него, равния на Боговете, много успехи, здраве и дълъг живот ! :drink: :jazzband: :sm191:
          Quae fuerant vitia, mores sunt.

Comment

Felix Dies Tibi!
            И на Вечния Град също!
            Last edited by Last roman; 22-04-2008, 00:47.
            sigpic

Comment

Забравихте вие стария адмирал, а и той е човек и той душа носи - аз остарях бе хора, на 17 април станах на 34 лазарнника :trink39:
              П.В.

Comment

De Ruyeter написа
                Забравихте вие стария адмирал, а и той е човек и той душа носи - аз остарях бе хора, на 17 април станах на 34 лазарнника :trink39:
                ми като си се запилял някъде из седемте морета... айде наздраве!
                Всяка алтруистична система е вътрешно нестабилна, защото е отворена за злоупотреби от страна на егоистични индивиди, готови да я експлоатират.

Comment

Рим високо оценява тези, които са създали тази тема и са писали в нея, както и писалите на ЛС и ICQ!:nworthy::trink39:
                  Всички те ще бъдат възнаградени с високи длъжности и титли.
                  А за останалите ще има проскрипции.

Поздравявам всички с празника на град Рим и с 2760-годишнината от основаването на града! (2761 по римски)

P. S. Смокините не могат да бъдат опасни за безсмъртните!

"oderint, dvm metvant" (Caivs Cæsar Avgvstvs Germanicvs)
                  It's so easy to be wise. Just think of something stupid to say - and then don't say it.

Comment

Благодаря от името на всички рожденници!))
                    П.В.

Comment

Честито и на двама ви (пък макар и на патерици)!

На адмирал De Ruyeter пожелавам попътен вятър, безоблачно и щастливо плаване по четирите краища на света ! (Само гледай да избягваш сомалийското крайбрежие )

А на нашия Август - желая чрез делата си да направи така, че името му да се покрие с безсмъртна слава подобно на това на великия му съименник! Ave Caesar!
                      Last edited by Sulla; 23-04-2008, 02:10.

Comment

Аве Цезар, да си жив и здрав, да пребъде славата ти!Обречените да плават те поздравяват!
                        П.В.

Comment

На рождениците със задна дата - честито и много бойни и славни успехи!
                          Същото пожелавам предварително и на бъдещите рожденици, защото е малка вероятността човек да си спре погледа точно в това каренце, където пишат рождените дни, така че никой да не се обижда.

Comment

Working...
                          X