Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хора срещу силони

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Хора срещу силони

Какво още искат хората, не мога да схвана. Силоните се научиха да ходят като тях, да се бият къде къде по-добре от тях, да се... съвсем като тях, че даже и в Бог повярваха....Силоните идват, те са бъдещето. Какво още трябва да се случи на форума..., пардон, отплеснах се от една съседна тема, на хората? Твърдо на хората за да признаят, че тяхното време е отминало?

human or cylon? Join The fight!

Няма какво да си говорим - най-добрият sci-fi сериал за последните 10 години. :tup: :tup: :tup:
    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Никога не отказвам космическа пукотевица! Скачам веднага в един новичък Вайпър 7ца и се включвам в боя!

Сайт за сериалите - http://en.battlestarwiki.org/wiki/Main_Page
      „Аз, Драгомир, писах.
      Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Да прав си , хората трябва да отстъпят , ама поне да го направят яко - 1 голям бой,че поне да се запомни!!!
        Не на религията

Comment

От монотеистична гледна точка силоните наистина печелят симпатии на фона на 47500 идолопоклонници. Както е тръгнал сериала, имам чувството, че по някое време нашите хора ще станат жертва на културна асимилация. SPOILER!Освен ако Гай Болтар не направи нещо по въпроса с оная червена кърпа на главата :mhehe: SPOILER!

Comment

поручик написа
            Да прав си , хората трябва да отстъпят , ама поне да го направят яко - 1 голям бой,че поне да се запомни!!!
            Да отстъпим пред тостери и кафеварки, моля ти се. :tdown
            Стоим до смърт срещу металолома :sm229: :flucht: :fire: :sm229: :flucht: :fire:
            Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
            Неизвестен руски адмирал

Comment

Да отстъпим пред тостери и кафеварки, моля ти се.
              Те все едно не ни владеят вече...
              "Че в България — една държава с най-демократични институции — няма граждани, това е всеизвестна истина у нас вече отколе и от нея са дълбоко проникнати всички ония, които трябва да считаме за творци и актьори в отвратителната трагикомедия, наречена „български политически живот“; че в България няма и публика е също такава истина, която всички сарафи и бакали на българското слово отлично са разбрали, но само малцина от жреците на това слово ясно съзнават, а и които я съзнават, крият я от себе си" - д-р Кръстев, 1907-ма.

Comment

47500
                Старо, към 4 сезон първа серия вече са 39 000 и нещо Другарите сейлони работят по въпроса
                „Аз, Драгомир, писах.
                Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Самообявявам се за застъпник на правата на форумния силон.Както пише в анонса "в силоните е бъдещето",а хората ... в космоса.На корабите им е мястото.Не стига,че са малцинство а искат и да владеят земята.Ама ха.

Comment

мда Силоните са съвсем като хората в последния епизод от петъка започнаха гражданска войана ха ха ха
                    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                    [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                    きさまはしんでくださいませんか
                    [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Пилот написа
                      Старо, към 4 сезон първа серия вече са 39 000 и нещо Другарите сейлони работят по въпроса
                      По скоро са около 40000 и нещо а по темата мисля силоните с тази тяхня гражданска война в последния епизод наистина досущ започнаха да приличат на хората .

Comment

Гражданска война? Ми да, твърде вероятно. Имат и проблеми с идентичността...
                        Дет се вика, избройте разликите!

Comment

ОТ За който се вживява много в борбата против тостерите и другите домашни електроуреди - http://www.bsg-galactica.com/ - там можете да си попуцате по рейдъри и да разходите вайпъри и бойни звезди из 12те колонии и из силонско дори /ОТ
                          Kerls, wollt ihr ewig leben?

Comment

Интересен сайт, Хорхе, благодаря ! Аз дори си дръпнах мода и се регистрирах... като човек естествено , но имах неблагоразумието да посетя бърлогата на "тостерите" :1087: .
                            Та както си хвърча на воля около Каприка, изведнъж два силонски вайпъра ме приклещиха и изпържиха раздрънканата ми каруца за отрицателно време :shocking:. Жалките ми опити за съпротива стигнаха само колкото да одраскам бронята на единия. Гадни тенекиджии! :fire: :twisted:

Comment

Working...
                            X