При специализираната полицейска акция срещу радикалния ислям в циганската махала в Асеновград е задържан ходжата Стефан Димитров Хубава работа, ама сиганската. Че масово цигани мюсюлмани са с християнски имена, иди дойди, ама и ходжата да е с две християнски имена (като нищо второто му име сигурно Христов), това вече прекалено
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Stan написа Виж мнениеПри специализираната полицейска акция срещу радикалния ислям в циганската махала в Асеновград е задържан ходжата Стефан Димитров Хубава работа, ама сиганската. Че масово цигани мюсюлмани са с християнски имена, иди дойди, ама и ходжата да е с две християнски имена (като нищо второто му име сигурно Христов), това вече прекалено
Comment
-
KIZIL DELI написа Виж мнениеТова единствено идва да покаже, че "циганин-религиозен фанатик" е сюжет на темата Майтапи, но иначе добре, че ДАНС ни пази.
Comment
-
При психолога идва пациент:
- Докторе, кажи какво да правя? Всичко отива на зле, жената ме напусна, бизнесът не върви, откраднаха ми колата и приятелите ми ме изоставиха...
- Вземи едно картонче - посъветвал го психологът - напиши на него "Няма да е вечно така" и го сложи на видно място, за да го виждаш всеки ден.
След няколко години идва същият пациент.
- Докторе, ти наистина ми помогна. Превъзмогнах всичко, срещнах прекрасна жена, бизнесът потръгна по-добре от когато и да било, купих по-хубава кола и намерих прекрасни хора за приятели.
- Това е добре - отвърнал психологът. - Но онова картонче не го изхвърляй.Човешката глупост е безпределна, защото разумът му е неограничен!
Comment
Comment