Баце, не знам какво е "голубой", понеже изобщо не владея руски, така че и примерът ти отива леко на вятъра. Запознат съм с думата "gay", в момента чета един роман от 30-те и тя присъства на абсолютно всяка страница в първоначалното си значение. Но съм достатъчно интелигентен, за да схвана един намек. Oh and by the way, новината е пародия. Точно така, руснаците имат повече чувство за хумор по въпроса. Let that sink in
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nick написа Виж мнениеИ "Малтийският сокол" трябва да се забрани, оти и там некои от злодеите са педали.
Comment
-
Nick написа Виж мнениеВсъщност, възмутителното е, че красивата дума "gay" се използва като евфемизъм за педал. Оригиналният смисъл на "gay" (http://thesaurus.com/browse/gay) няма нищо общо с homosexuals (fags, fudge-packers, pillow-biters и т.н.). И въобще не ги мразя, един от най-добрите ми приятели е "голубой" (щото е от Русия).
Допълнително за разликите между "гей" и "педал":
Сигурно е пускано най-много една страница по-назад, но по родната класификация от последните години, хомосексуалисти са хората изпитващи влечение към същия пол. Педерасти са приятелите, които излизат да пият без да ти се обадят.
Comment
-
На автобусната спирка стои мъж и чака автобуса. Изведнъж по крака го настъпва циганин. Мъжът си поглежда часовника и мисли: "Ако тоя не си дръпне крака до една минута, ще го пребия".
Мъжът стои, поглежда си часовника от време на време, но циганинът не си маха крака. Минава една минута и мъжът почва здраво да бие циганина. Към него се присъединява и един дядо, който също чака автобус. И почват да го бият двамата. След това и тримата ги прибират в полицейското управление.
Полицаят пита мъжа:
- Ти защо го би?
Мъжът разказва всичко. После питат дядото:
- А ти пък, дядо, защо?
Дядото отговаря:
- Стоя на спирката и чакам автобуса. Гледам до мен стои един мъж и постоянно си гледа часовника. И по едно време като почна да налага тоя циганин. Аз си помислих, че по цялата страна се е почнало.
Comment
-
Zalmoxis написа Виж мнениеOh and by the way, новината е пародия.
Oh, and by the way, горното е сарказъм.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
Comment