Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka] -
Развилняла се тълпа про-руски сепрастисти се нахвърли и зпочна да бие плицейскте сили. Регистрирани са няколко случаи на тежко пострадали законопадители избити със георгиевски лентички. Въпреки тази грозна провокция силите на реда не загубили своя професионализъм и през цялото време удържали назначената им позиция.
Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]Comment
-
Първата жена на луната:
— Хюстън, имам проблем...
— Какво се е случило?
— Не е важно…
— Какъв е проблема?
— Никакъв.
— Кажи ни, какъв е проблема?
— Не искам.
— Молим те, кажи ни, за какъв проблем става дума!
— Вие прекрасно знаете, за какъв проблем става дума!Истинската тирания е само тази, която господства несъзнателно над душите, защото е единствената, която не може да се победи. Тиберий, Чингис хан, Наполеон без съмнение са били страховити тирани, но от гроба Мойсей, Буда, Иисус, Мохамед, Лутер са упражнили върху душите деспотизъм с доста по-различна дълбочина.
Гюстав Льо БонComment
-
От някой си друг форум:
XYZ:Търся бригада от непиещи майстори за пълен ремонт на апартамент.
Админ:"Темата е преместена в раздел "Научна фантастика"
Във влака София-Пловдив пътуват красива девойка, младеж и военен. Военният чете вестник, а младежът сваля девойката.
- С какво се занимавате?
- Ох, имам фирма в София и фирма в Пловдив. Един ден пътувам натам, един ден пътувам насам. Накратко с единия крак съм в София, а с другия в Пловдив. . .
Младежът с палава нотка:
- Ох как ми се дощя да се окажа някъде по средата, например в Ихтиман!
Военният, който е хвърлял по едно ухо на разговора се обажда:
- Хич не ти трябва, момче. Служил съм в Ихтиман. Не можеш да си представиш, каква смрадлива дупка е...Comment
-
Един украинец хванал златната рибка.Тя го помолила да я пусне срещу три желания.Той се съгласил.
-Виж сега-казал и украинеца-Аз съм голям националист,изкарах целия Майдан.Искам да направиш така,ча китайците да завладеят Украйна за един ден!
Златната рибка се зачудила,но изпълнила желанието му.
-Какво е второто ти желание?-попитала го тя.
Замислил се украинеца,повдигнал вежди-Абе дай пак,като първото!
Плеснала тя с опашка и повторила упражнението.
-Кажи бързо третото си желание и ме пусни,защото ми пресъхна устата-казала златната рибка.
Поклатил глава той-Абе дай да го потретим,може и да е на късмет!Тогава златната рибка не се сдържала и преди да скочи във водата го попитала:
Ти ми каза,че си голям националист,а пък искаш три пъти Китай да окупира родината ти.
-Да,ама докато дойдат до Украйна и после докато се върнат до Китай,шест пъти ще минат през цяла Русия-казал и усмихнат украинеца.Comment
-
От някой си друг форум:
XYZ:Търся бригада от непиещи майстори за пълен ремонт на апартамент.
Админ:"Темата е преместена в раздел "Научна фантастика"
Във влака София-Пловдив пътуват красива девойка, младеж и военен. Военният чете вестник, а младежът сваля девойката.
- С какво се занимавате?
- Ох, имам фирма в София и фирма в Пловдив. Един ден пътувам натам, един ден пътувам насам. Накратко с единия крак съм в София, а с другия в Пловдив. . .
Младежът с палава нотка:
- Ох как ми се дощя да се окажа някъде по средата, например в Ихтиман!
Военният, който е хвърлял по едно ухо на разговора се обажда:
- Хич не ти трябва, момче. Служил съм в Ихтиман. Не можеш да си представиш, каква смрадлива дупка е...
Много добро! Аз тоя същият виц го знам за поручик Ржевски и като се сетих за този руски герой на вицове ето три от по-малко мръсните му:
Силно пиян, поручик Ржевски се държи за един стълб до императорския дворец в Санкт Петербург и се клати. Минавайки покрай него, графиня Орлова го забелязва и ядно процежда:
- Но поручик, Вие сте пиян! Не, Вие сте отвратително пиян! Не, Вие сте безобразно пиян!
С труд фокусирайки я с поглед, Ржевски отговаря:
- А на Вас, госпожо, краката Ви са криви. Не, те са отвратително криви! Не, те са безобразно криви!
След кратък размисъл и с подла усмивка той ехидно добавя:
- Аз пък, госпожо, утре ще бъда трезвен…
Императорският дворец. Великолепна зала. Висше общество. Свири музика.
Изведнъж се раздава страшен грохот и в залата се втурва, както обикновено пиян, поручик Ржевски, влачейки след себе си тоалетна чиния.
Оставяйки чинията по средата на залата, поручикът си сваля гащите, сяда върху нея и казва учтиво:
- Надявам се, че дамите няма да възразят ако запаля?
По време на бал в двореца на Александър Втори, на поручик Ржевски му се доходило по малка нужда, но офицерите и дамите постоянно търсели неговата весела компания. Едва успял да се измъкне и едва сдържайки се, той хукнал по коридора да търси тоалетна. Но врати много, а тоалетна – никъде. Силно мотивиран, поручикът влиза с шут в най-близката стая и се облекчава в първия видян ъгъл. Затягайки гащите, той се обръща се и какво да види: зад него седят на маса прилично облечени господа с чашки в ръка и го гледат.
Поручикът не изгубил присъствие на духа:
- Ех, господа! Ама и вие сте намерили къде чай да пиете!Comment
-
Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українецьComment
-
Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українецьComment
-
Comment
-
"Я знаю, что после смерти на мою могилу нанесут кучу мусора. Но ветер Истории безжалостно развеет ее"
И. В. СталинComment
Comment