Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
-
Английският език ... едно се пише, друго се произнася, а нерядко - трето се разбира
I know his story well - Аз знам неговият исторически кладенец.
I have been there - Аз имам там боб.
God only knows - Единственият нос на бога.
I'm just asking - Аз съм само краля на задниците.
Oh, dear - О, елен!
You feel alright - Ти чувстваш всички отдясно.
To be or not to be - Две пчели или не две пчели?
Let it be! - Хайде да ядем пчели!
Bye-bye, baby, baby good bye! - Купи купи дете, дете добра покупка!
Manicure - Парите лекуват.
I'm going to make you mine - Аз отивам да ти изкопая мина.
Press space bar to continue - Космическият бар на пресата продължава.
Warsaw — the capital of Poland - Войната видя богатството на Полша.
May God be with you! - Майската божествена пчела е с теб!
Undressed custom model - Гол митнически модел.
Can You hear me? ... - Ти можеш ли да ме тук? ...
I saw my honey today - Аз изрязах моя мед днес.
Още - в АбсурдопедиятаМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
uzi71 написа Виж мнениеKакъв туркиш - тия си говорят български
ПП. Иначе видеото е от "Primorsko, Bulgaria, summer 2011", момето е 50 кг, момчето се казва Лазар Радков, каналът в тубата е негов.Last edited by sewast; 26-09-2013, 12:23.sigpic
Sword song and horn sound
Comment
-
Македонските власи (да не останат назад) започват борба за правата на поробените си сънародници в Румъния (членка на ЕУ, но фашистка земя).
Од името на Уни¼ата за култура на Власите од Македони¼а, ве молам да го об¼авете ова отворено писмо до господин Нилс Муижниекс, еврокомесар за човекови права.
...
Не е лошо да отидете и во Албани¼а (ко¼а многу вреска за правата на Албанците во балканските зем¼и) и во Романи¼а ко¼а е исто така членка на Европската Уни¼а и да ги прашате кога е станат навистина демократски зем¼и и е се откажат од фашистичката идеологи¼а, барем кога станува збор за признаваœето на Власите.
Comment
-
Телевизионно "състезание" по буфосинхронизъм. Страхотен Гордън-Левит!"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеТова честно казано не го разбрах, май има нужда от обяснение.
Comment
Comment