кат стана дума за двойници, сложих една до друга две снимки:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
кало написа Виж мнение?"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
кало написа Виж мнениекат стана дума за двойници, сложих една до друга две снимки:
Comment
-
Ами те си имаха, Неустрашими (фрегата клас 11540) от Балтийският флот вися там 4,5 месеца и се върна преди седмица в Балтийск заедно с един танкер. На смяна дойде ако не се лъжа Адмирал Виноградов (БПК проект 1155 по тяхната класификация, тоест есминец с насоченост към противоподводна отбранана). Петър Велики и още един БПК 1155 (Чабаненко или Левченко, не съм сигурен - единият в момента е с Кузнецов, другият с Петър) са на учение с индийците, като първата фаза беше някъде около Индия, втората фаза включваше трениране съвместно срещу пирати (и без това им е пътьом, тренирали и им излязъл късмета на хората явно). Други кораби които има шанс да се включат в противопиратските операции са крайцера Москва (проект 1164) който беше някъде из Средиземно море и май нямаше да се прибира скоро + 2 БДК проект 775 които май в момента са в Тартус в Сирия. Средиземноморските кораби нещо никой не ги знае къде и как и какво правят, май и някои от тях ще се включат.
Но САЩ и Русия в антипиратските патрули си ползват фрегати и есминци основно, като щатите дори си имат редовно някой и друг крайцер в района, май веднъж и LHD който беше и щаб.
Малко по темата - http://forum.keypublishing.co.uk/sho...t=86543&page=3„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
Comment