Гемето написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Amazon написа Виж мнениеПри нас е забранен, иначе бих пробвал.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
1951 написа Виж мнениеТози не беше ли отвлякъл автобус преди три - четири години?
Comment
-
Nick написа Виж мнениеТози не е незаконен, с бандерол е; само дето е в буркани за "автентичност". Няколко марки moonshine са, но в момента сме затрупани със сняг и не мога да отида до "винно-водочный магазин" с подходящото име "Friar Tuck" за да ги заснема. (По едно време там имаха "Загорка" и някакво български вино "Черга", което въобще не ме впечатли).This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Nick написа Виж мнение(По едно време там имаха "Загорка" и някакво български вино "Черга", което въобще не ме впечатли).
Comment
-
От оня сайт разбрах окончателно - Конан Варваринът е българин. Първа Българска държава - преди 17,000 години. От нея произхожда Вселената.
ПП Не знам смешно ли е, тъжно ли е."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
1951 написа Виж мнениеТози не беше ли отвлякъл автобус преди три - четири години?uzi71 написа Виж мнениеСъщия, ако е негов сайта, защото тоя едва ли има толкова мозък, че да го поддържа.
Мене ме учудва, че още не е полазил и тука !? Момчето си носеше лаптоп с мобилен интернет и в рейса и дори тогава не спря да пише по форумите.
Той е с разтроение(на три) на личността. Една от другите му две личности прие мюсюлманско вероизповедание и яко спамеше по форумите на турци и помаци.
Comment
-
Гемето написа Виж мнениеТой е и това не му е първия сайт.
Мене ме учудва, че още не е полазил и тука !? Момчето си носеше лаптоп с мобилен интернет и в рейса и дори тогава не спря да пише по форумите.
Той е с разтроение(на три) на личността. Една от другите му две личности прие мюсюлманско вероизповедание и яко спамеше по форумите на турци и помаци.
Comment
-
Българите пресичат Канала на път за ОстроваМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Comment