If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е, човекът е реалист, макар и ... та опитвал сее да лавира (разбира се особено по онова време) и хем да изведе страната към пазарна икономика, хем да запази еднопартийната система (което е неизбежнно, предвид това, че сме със СССР). Речта е уникална обаче.
До 15 дни МВР ще излезе с позиция по проблема с подслушването. Това съобщи в предаването „Седмицата” на Дарик радио новоизбраният вътрешен министър...
Притесних се, че като махнат Петков ще останем без клоун, който да ни разсмива, но притесненията ми са били безпочвени. В България не само, че няма мафия, но няма и убииства, кражби, злоупотреби и др. отрицателни явления, присъщи на западащите западни държави. Урааа!
Второто въобще не е майтап, първо се оказа че е новина в стил 'компютри-компоти', и освен това връзката пенсионна възраст-средна продължителност на живота не е такава, каквато изглежда на незапознатия със статистиката човек.
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Няколко опита бяха правени да се въведат ирански версии на куклата и резултатът беше Сара и Дара – заместници на Барби и Кен, но облечени в далеч по-благоприлично облекло.
За нещастие на властите, иранските подобия не успяха да грабнат вниманието на клиентите в страната.
Няма ли версия на забрадена Барби? Или на мах - Барби-талибан? :mhehe:
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Няколко минути забавление за тези, които знаят руски - тест "Чий единомишленик сте?".
Аз прецизно се кротнах на границата между 4 ! варианта: Ларошфуко, Питагор, Рабле и Конфуций.
"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Няколко минути забавление за тези, които знаят руски - тест "Чий единомишленик сте?".
Аз прецизно се кротнах на границата между 4 ! варианта: Ларошфуко, Питагор, Рабле и Конфуций.
Comment