Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Това с Б.Б. беше мнооого яко.
А ето и нещо, на което попаднах днес:
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
"Английската кралица решила да прави секс с Лорънс Оливие. Понеже била наясно с таланта му да се превъплъщава, решила да се възползва докрай от него. Първата вечер му казала: „Желая да ме любите като Луи Х²V”. Оливие се явил с напудрена перука и дискретен струнен оркестър. Под звуците на барокова музика обсипал дамата с комплименти и я обладал с рицарско преклонение. Десетина пъти, като при всеки следващ сеанс превъзнасял женствеността на все по-висок пиедестал. Втората вечер кралицата казала: „Сега желая да ме любите като Петър ² Велики”. Оливие се явил вонящ на алкохол и с огромни кални ботуши. Разкъсал копринената нощница на кралицата и я обладал като някой подивял анимал. Десетина пъти, оригвайки се в лицето й. Кралицата не била виждала нищо такова досега. Такъв секс даже не била и сънувала. Затова на третата вечер казала: „Сега, на края, искам да ме любите като сър Лорънс Оливие!”. Актьорът свел смирено глава и отговорил: „Ваше величество, боя се, че трябва да ви призная: аз всъщност съм импотентен”."
Thanks to Sulla.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
София - мъж си стои в колата - традиционното задръстване. Неочаквано на стъклото се чука:
- Какво искате? - пита мъжът.
- Ами, разбирате ли, терористи са хванали за заложник Дянков и искат 10 милиона долара откуп. В противен случай ще го залеят с бензин и ще го запалят. Ние решихме да минем по колите - който колкото даде - да помогнем.
- Някой дал ли е нещо?
- Дават, дават по 2-3 литра.....
Comment
-
Да изоставим темите около избори-политика и да се върнем към нашите си, форумни
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
Проект 22.06.1941 г.
Comment
Comment