Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Извинете. Това може да се чете и разбира само на руски .
Автомобили на стойност $ 500,000 е хвърлена.
Но то, что происходит в России, способно удивить даже арабов. Не говоря уж о европейцах и американцах. Четыре года назад для одного очень состоятельного человека из Лас-Вегаса был в единственном экземпляре изготовлен Rolls-Royce Centurion – слегка видоизмененная версия Rolls-Royce Phantom. Потом эта машина была замечена на eBay, а затем и в Москве. Как вы думаете, где в итоге оказался этот уникальный, не имеющий аналогов автомобиль? В частной коллекции? В гараже какого-нибудь олигарха? Как бы не так – на свалке. Непонятно, чем Rolls-Royce Centurion не угодил своему хозяину, но его попросту бросили в промзоне. Автомобиль стоимостью свыше полумиллиона долларов вышвырнули за ненадобностью, словно какой-нибудь испортившейся тостер. Самое интересное, что фото брошенного Rolls-Royce Centurion попали в европейские автомобильные интернет-издания, что дало западным журналистам и читателям в очередной раз задуматься о загадочной русской душе. А ведь прав был Федор Иванович Тютчев – умом Россию не понять. http://auto.mail.ru/"Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .
Comment
-
Вчера май се разбра окончателно, че пръстенът от фирми, The One Ring, дето Доган го е загубил, по някое време след изборите миналата година, се е озовал по незнаен начин в джоба на Б.Б. странното е, че даже и инициалите съвпадатМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Живял в Багдад един търговец. Пратил той своя слуга на пазара за стоки, но слугата веднага се върнал, бледен и треперещ и казал: "Господарю, на пазара, в тълпата ме бутна някаква старица, аз се огледах и видях, че ме е бутнала самата Смърт. Тя ме погледна застрашително. Господарю, дайте ми кон, да избягам от този град, да се скрия от съдбата си. Ще отида в чак в Самара, където смъртта няма да ме намери."
Дал търговецът на слугата си кон, седнал слугата на коня, пришпорил го и отпрашил с всички сили. А търговецът отишъл на пазара, видял Смъртта в тълпата, приближил се и я попитал: "Защо изплаши моя слуга, когато го срещна сутринта и си го гледала заплашително?". На което смъртта отговорила: "Не съм го гледала заплашително, а просто много се изненадах, понеже не очаквах да го видя в Багдад, защото тази вечер ние двамата с него имаме среща в Самара."Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеТова е принт-скрийн от мейл, който получих току-що. Става дума за официална кореспонденция с клиент - макар и малък (локална верига супермаркети).
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
gollum написа Виж мнениеМмм, аз с какви бисери на неграмотността и идиотията съм се сблъсквал, жалко че нямам навика да си правя принт-скрийн (при това, от разни типове, имащи се за нещо много голямо).
Даже може да се направи отделна тема от типа на "Има6 по6та"То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеЕ, това просто е писано много бързо и грешките са технически, не стилистични
Няма нито една правописна грешка, а само разменени букви.
За рекламна агенция си е съвсем в тона.
Comment
Comment