Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да спасим Рила

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Да спасим Рила

7-те Рилски Езера са заплашени от застрояване! До края на месеца трябва да
    се съберат 70 000 подписа, за да може Европейската комисия да разгледа
    петицията против незаконните строежи в Рила. Нека помогнем да спрат
    мутренските далаверки в България. Отнема точно 30 секунди...

Новина по темата:

Ситуацията в момента /видео/: http://www.zazz.bg/play:3a912b24
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Мерси за линка, вече участвах. Хората са крайно ирационални същества, отношението им към природата е само 1 малък пример в тази насока. Честно казано, понякога ме е срам, че съм човек. Жалко за децата ни и за тези след тях
    Докторите казват - алкохола е враг, Господ казва - обичай врага си!?

Comment

Умряла кауза. Има и такива, дето защитават застрояването...
      Луд на шарено се радва - цивилен блог

Comment

Аз досега съм подписал 2 такива, при това на хартия. В период от 6 месеца. При условие, че продължават да се създават подписки, ясно е какъв е смисълът
        "Че в България — една държава с най-демократични институции — няма граждани, това е всеизвестна истина у нас вече отколе и от нея са дълбоко проникнати всички ония, които трябва да считаме за творци и актьори в отвратителната трагикомедия, наречена „български политически живот“; че в България няма и публика е също такава истина, която всички сарафи и бакали на българското слово отлично са разбрали, но само малцина от жреците на това слово ясно съзнават, а и които я съзнават, крият я от себе си" - д-р Кръстев, 1907-ма.

Comment

gregorianus написа
          Не е умряла каузата, а ни е умряло обществото и съзнанието. И това не е от вчера или от днес. За тези ни проблеми, сме си виновни всички ние, понеже позволяваме това и много други безобразия да се случват. За съжаление, толкова сме привикнали с тях, че болшинството от вас биха определили борба за каквото и да е, като "умряла кауза". Чудя се дали тази ни черта/примирението/ не е наследена от времето на турското робство, по пътя на естествения подбор.
          Last edited by Agobot; 23-02-2008, 01:43.

Comment

Не знам за естествения подбор. Подписвал съм, подписвам и ще подписвам много петиции за екологични каузи, но не вярвам, че имат смисъл.

Comment

мен пък еколозите ме дразнят и се кефя на постоянните им загуби на сраженията срещу мутрагени и олигарси
              възможно е българина да е по-мекушав от времето на турското робство, но в случая имаме борба на българи срещу българи така че загубата на еколозите е от чиста некадърност, а не от генетична обусловеност. когато мутрите имат спор, решават го със кръв, както си му е реда. еколозите само се лигавят, което е добре, понеже каузата им е вредна и е хубаво че я губят.

Comment

Дон Реба написа
                мен пък еколозите ме дразнят и се кефя на постоянните им загуби на сраженията срещу мутрагени и олигарси
                възможно е българина да е по-мекушав от времето на турското робство, но в случая имаме борба на българи срещу българи така че загубата на еколозите е от чиста некадърност, а не от генетична обусловеност. когато мутрите имат спор, решават го със кръв, както си му е реда. еколозите само се лигавят, което е добре, понеже каузата им е вредна и е хубаво че я губят.
                Чудесно колега, много хубаво се изказахте.
                Хайде сега и за да се изкажа.
                Спомняте ли навремето когато идваха богатите Западни туристи у нас.
                Защо идваха?
                Ами защото търсеха екзотиката зад желязната завеса и си плащаха за това.
                После дойде демокрацията и ние застроихме лека полека всичко.Навъдиха се на плажовете чадърчета с Кока-кола надпис и богатите туристи изчезнаха, защото такива чадърчета има и у тяхното село, а те търсеха недокоснатото от индустриализацията.
                И сега като застроихме всичко к`во стана?
                Дойдоха бедни мършави пенсии с по 10 евро в джоба и не плащат нищо, щото всичко им влиза в пакета ядене, пиене и прочие.
                Богатите отидоха в други места незстроени и автентични, а ние се опклакваме че турситите били бедни и нищо не пускали-хак да ни е.
                Сега Рила е девствена идват в нея хора търсещи приключения.Ще я застроим и............ пенсиите и бедняците на Европа ще напъплят с по 10 евро в джобовете си.
                Ще плюят и ще серат на пейзажът ни.Обаче, аз ще се кефя, щото тези езера дават вода на София-нали каскада построиха и тя се захранва от там.Та значи мутрите ще пият пикнята и лайната на пенсиите.А те точно това искаха да лапат-еми честито лапайте.
                И аз тогава ще се изкефя. :sm113:
                И вие колега ще ги лапате. :mhehe:
                То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

съмнявам се че ще спечелиш повече от 10 богаташа спрямо милион бедняка, но дори да е така, икономическите въпроси не ме вълнуват. антипатията ми спрямо еколозите е на принципна основа, не на икономическа.

Comment

Дон Реба, наясно ли си че зад колективния термин "мутрагени" стоят бившите комунисти/ДС/, прокурорите, полицията, правителството, съда и въобще цялата мафия, която е узорпирала властта в България през последните 18 години. Разгледай борбата на еколозите в този и вид - еколозите с/у мафията и продължавай да се кефиш. Много е похвално, че има такива хора, с такива идеали, които "мислят' за България.

Comment

Agobot написа
                      Дон Реба, наясно ли си че зад колективния термин "мутрагени" стоят бившите комунисти/ДС/, прокурорите, полицията, правителството, съда и въобще цялата мафия, която е узорпирала властта в България през последните 18 години. Разгледай борбата на еколозите в този и вид - еколозите с/у мафията и продължавай да се кефиш. Много е похвално, че има такива хора, с такива идеали, които "мислят' за България.
                      забрави да споменеш евреите и ционисткия заговор

Comment

Дон Реба написа
                        съмнявам се че ще спечелиш повече от 10 богаташа спрямо милион бедняка, но дори да е така, икономическите въпроси не ме вълнуват. антипатията ми спрямо еколозите е на принципна основа, не на икономическа.
                        Без коментар.
                        Явно колегата си трябва да си оправи ника.Махнете буквата "Р"

Comment

Екологичната си е добра. Че еколозите губят от некадърност обаче, е вярно. Вярно е и друго - че тая тема заби в простотии. Импереца сигур ей сега ще прелети за всеобщо облекчение.

Comment

Парабелум, ти като човек занимаващ се с история, на основание на какъв прецедент в България се опираш, за да смяташ, че и тази инициатива няма да свърши като всички преди нея?

Гадно е, ама това е положението.
                            "Че в България — една държава с най-демократични институции — няма граждани, това е всеизвестна истина у нас вече отколе и от нея са дълбоко проникнати всички ония, които трябва да считаме за творци и актьори в отвратителната трагикомедия, наречена „български политически живот“; че в България няма и публика е също такава истина, която всички сарафи и бакали на българското слово отлично са разбрали, но само малцина от жреците на това слово ясно съзнават, а и които я съзнават, крият я от себе си" - д-р Кръстев, 1907-ма.

Comment

Stormbringer написа
                              Парабелум, ти като човек занимаващ се с история, на основание на какъв прецедент в България се опираш, за да смяташ, че и тази инициатива няма да свърши като всички преди нея?

Гадно е, ама това е положението.
                              На никакъв, просто изразявам своето мнение и ми е жал за природата :vsad: , защото само тя ни остана.Вече не ходя и на море.Предпочитам планината-там има всичко и мутрите са в пъти по-малко.

Comment

Working...
                              X