Не ми се вярва да е преувеличение (поне не с много) - там традиционно харесват руската класическа литература (поне с такива впечатления съм останал от каквото съм чел и гледал (японско)), включена е в училищните програми и прочее. Но ако е била много популярна (включително съветски автори) през 60-те и 70-те години покрай левите движения, то сега вероятно е нужно нещо допълнително - като преиздаване, популярен местен сериал и прочее.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любопитно
Collapse
X
-
Baby Breastfed By Vegan Mother Dies
Кърмачето на майка-веганка умряло от недостиг на витамин A и B12.
Comment
-
Това се случва всекидневно в Индия. Тук понеже става въпрос за Франция а и са бутнали родителите в панделата за по петилетка и е излязла новина. То и вегетарианството е малко шантава работа, ама веганството си а направо ментална девиация. Аз дори вегетарианци съм чувал да обяснават, че веганите са изключително сбъркани същества.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Империал, никой не ме е баннал от google (сравнително скоро се досетих, че едва ли става въпрос за някаква секта военни мислители, крайни последователи на Вейган ). Въпросът беше, че успях да оставя коментар, който не е за директна модерация. Наистина, невежеството може да е хубаво нещо, защото глупостта е безкрайна.
Comment
-
Според някой си, хората щели да изглеждат така в бъдещето.
Forbes magazine has introduced us to an artist's rendering of how the human face will look in 20,000; 60,000; and 100,000 years. Basically, according to artist Nickolay Lamm and a computational geneticist, humans will someday resemble super kawaii anime characters.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеСпоред някой си, хората щели да изглеждат така в бъдещето.
Comment
-
e toй от какво е разбирал тоя? За да се получат такива "бабо защот са ти толкова големи очите" трябва доооста тъмничко да стане... аз така до колкото съм чел тенденцията преди да зачезнем е да става по-светло, и топло...това във връзка с живота на звездите.
Изобщо на някой фен ан манга просто му се е рисувало..
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеИнтересно защо всички си представят такова нарастване на черепната кутия и го рисуват по картинките. Твърде оптимистично според мен.
Comment
Comment