Не ми се вярва да е преувеличение (поне не с много) - там традиционно харесват руската класическа литература (поне с такива впечатления съм останал от каквото съм чел и гледал (японско)), включена е в училищните програми и прочее. Но ако е била много популярна (включително съветски автори) през 60-те и 70-те години покрай левите движения, то сега вероятно е нужно нещо допълнително - като преиздаване, популярен местен сериал и прочее.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любопитно
Collapse
X
-
Baby Breastfed By Vegan Mother Dies
Кърмачето на майка-веганка умряло от недостиг на витамин A и B12.
Comment
-
Това се случва всекидневно в Индия. Тук понеже става въпрос за Франция а и са бутнали родителите в панделата за по петилетка и е излязла новина. То и вегетарианството е малко шантава работа, ама веганството си а направо ментална девиация. Аз дори вегетарианци съм чувал да обяснават, че веганите са изключително сбъркани същества.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Империал, никой не ме е баннал от google(сравнително скоро се досетих, че едва ли става въпрос за някаква секта военни мислители, крайни последователи на Вейган
). Въпросът беше, че успях да оставя коментар, който не е за директна модерация. Наистина, невежеството може да е хубаво нещо, защото глупостта е безкрайна.
Comment
-
Според някой си, хората щели да изглеждат така в бъдещето.
Forbes magazine has introduced us to an artist's rendering of how the human face will look in 20,000; 60,000; and 100,000 years. Basically, according to artist Nickolay Lamm and a computational geneticist, humans will someday resemble super kawaii anime characters.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеСпоред някой си, хората щели да изглеждат така в бъдещето.
Comment
-
e toй от какво е разбирал тоя? За да се получат такива "бабо защот са ти толкова големи очите" трябва доооста тъмничко да стане... аз така до колкото съм чел тенденцията преди да зачезнем е да става по-светло, и топло...това във връзка с живота на звездите.
Изобщо на някой фен ан манга просто му се е рисувало..
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеИнтересно защо всички си представят такова нарастване на черепната кутия и го рисуват по картинките. Твърде оптимистично според мен.
Comment
Comment