Камери на живо от Алепо (рус.) - тука трябва да са - две камери и 1 безпилотник, но виждам само 1 и безпилотника
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любопитно
Collapse
X
-
Imperial написа Виж мнениеChimpanzees_choose_cooperation_over_competition"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
https://www.youtube.com/watch?v=AZcFZUQEV3w - 7-те най-странни битки, за които (може би) не сте чували
Comment
-
Нов подскок на техническия прогрес в посока икономии - вече няма да разхождат тарамбуките, само ще се учат на тях. На видеото - редови тъпанджия опитва новата продукция на специализиран панаир. Много удобно и евтино за вкъщи.
"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Приземяване на Rans S-10 след като си губи витлото в полет: http://www.gizmodo.com.au/2016/09/pi...ler-falls-off/Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Zalmoxis написа Виж мнениеМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Нямам идея.
Според статията в уикипедия няма. Има доста други клипове за ръкописа, които не съм гледал. Тези са качени през август. Не знам кой е авторът. Той е прескочил част от стъпките си и е сбутал много информацията си, за да се побере в час и нещо видео. Според него азбуката е извлечена от арамейската, а езикът има някаква връзка с циганския. Може би трябваше да спомена поне това в поста си. Нямам капацитета да го коментирам, но дори и да греши, човекът има известно понятие от лингвистика и дори обясненията, които не са свързани директно с ръкописа, са много информативни. Разбира се, самият ръкопис е страшно интересен. Нещо, в което очевидно са хвърлени прекалено големи усилия, за да е фалшификат, и да не се поддава на дешифриране и от най-големите умове на 20-ти век няма как да не подразни любопитството.
P.S. Клиповете свършват с предложението за езика, т.е. самото разчитане по тази версия тепърва предстои.
Comment
-
И на мен ми е любопитно, но от лингвистика не разбирам Ще разчитам на специалистите като теб да казват интересните неща.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
messire Woland написа Виж мнениеЩе разчитам на специалистите като теб да казват интересните неща.
Според мен нищо не пречи и на дилетант като нас да чете на тема лингвистика, стига да може да мисли критично. С течение на времето нещо остава от кашата в главата. Много е интересно и поне това, на което аз съм попадал досега, е доста по-неутрално в сравнение с историята.
Comment
Comment