Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любопитно
Collapse
X
-
Това съм го гледал отдавна.
От моя опит, мога само да кажа, че след изстрел от упор в жилетката, едва си поемаш дъх. Това е като ритник в гърдите. Дори при трети клас. Добре изглежда на филмче, но най-често се получава това:
Или ако по тъмно зелен - това :-)
Сънят е слаб заместител на кофеина!
Comment
-
Възможно е да ползват стандартни FMJ/ball ammo но с намален заряд. Колкото да раздвижи автоматиката. Или дори разшитяващи се куршуми + намален заряд. А зависи и много от степента на защита на жилетката. Доколкото помня има три степени, всяка с под-степени. Ако е кевлар ще боли, обаче ако е стоманена плоча няма грижи.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Лицето замаскирано, гласът също, но на фанелката се вижда името - Андрей Кирисенко...
ValBo написа Виж мнениенай-често се получава това:
Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеВъзможно е да ползват стандартни FMJ/ball ammo но с намален заряд. Колкото да раздвижи автоматиката. Или дори разшитяващи се куршуми + намален заряд. А зависи и много от степента на защита на жилетката. Доколкото помня има три степени, всяка с под-степени. Ако е кевлар ще боли, обаче ако е стоманена плоча няма грижи.
Тя го предава на основата си - тоест тялото ти. Разпределя го на малко по-голяма повърхност, но импулса се запазва. Гаси се донякъде от материалите под нея.
Но си боли. Оставя натъртено
А той даже не не трепна. Не човек, а желязо :-)
Аз лично съм леко скептичен, че това е техника на руските служби. Техниката на боравенето с оръжието прилича по-скоро на американска, отколкото на руска. Но може и да бъркам.Сънят е слаб заместител на кофеина!
Comment
-
През 1928 г. Франк Рамзи, английски математик, философ и икономист, доказва, че подредени конфигурации неизбежно присъстват в големи структури, независимо дали това е група от звезди, набор от произволно разпръснати камъни или последователност от числа, получени чрез хвърляне на зарове. Абсолютната неподреденост е невъзможна. Всеки достатъчно голям набор от цифри, букви или предмети, задължително съдържа подредена структура.
Comment
-
Mazzini написа Виж мнениеАбсолютната неподреденост е невъзможнаНикто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Mazzini написа Виж мнениеМисля че, имах спор с Валбо на тази тема. От известно време мисълта ми клони към тази плоскост.
Друг е бил :-)Сънят е слаб заместител на кофеина!
Comment
Comment