Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любопитно
Collapse
X
-
Amazon написа Виж мнениеКуршуми срещу титаниева плоча:Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Хухух-хахахаха, ще падна: http://history.rodenkrai.com/new/pro...bylgarite.html
И има хора, които вярват на тези дивотии
Всъщност бих им предложил да си основат секта, подобно на мормоните, които вярват в подобни митове. Може да я кръстят "секта на булгарите" или нещо подобно - както им се харесваA strong toun Rodez hit is,
The Castell is strong and fair I wis...
блог за средновековна балканска история
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеИзвинете за правописа, но толкова мога...
Моля, ако нещо в мен не ви харесва, не ме уведомявайте за това.
Постарайте се да преживеете този шок самостоятелно...!
Comment
-
bigdragon написа Виж мнениеThis is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
messire Woland написа Виж мнение
Хихи, явно всички го следим тоя пич Мен лично най-много ме впечатли как вдигна каменна къща с цигли за нула време...Analog man...
Comment
-
pkolev написа Виж мнениеХихи, явно всички го следим тоя пич Мен лично най-много ме впечатли как вдигна каменна къща с цигли за нула време...
Разбира се, той изхабява много енергия и усилия, така че храната също е фактор тук. Ако се прехранваш с лов как да е, но за земеделец тези неща ще са още по-сложни. Абе интересно си еМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеНещо любопитно на фона на целия бълхарник в Близкия Изток. Преди два дни се появиха снимки на един пич, дето продава химикалки в Бейрут, за да изхрани семейството си:
За няколко часа се посъбраха хора в туитър и почнаха да го търсят, а едновременно с това да събират помощи. В крайна сметка го намериха:
И му броиха $17к. Хепи енд
Не е лошо кръчмето
Comment
Comment