Е, добре де, за Тутракан и Дойран няма, но за Драва има. Може и някой да направи за ПСВ, но трябва патриотизъм, патриотизъъъъм...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любопитно
Collapse
X
-
Всички знаем, че японците фотографират на поразия. Сега като се замислих, може при първия спад в продажбите на местните производители да са им го вменили в патриотичен дълг! И тъй като ентусиазма е не е вечен - хоп! - нова образна мода - така местната агитка се грижи да не им писва."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
ВНИМАНИЕ!!!
На един мой приятел му пратили тоя линк, вижте го и вие и кажете как да не мразя цигани, щото съм сигурен, че са те. Това нещо със съгурност не го е писал българин.
За нарушение на форумните правила относно етническа толерантност и нецензурен език, този потребител получава седемдневен бан.
Воланд.Last edited by messire Woland; 21-06-2009, 21:03.
Comment
-
paskal написа Виж мнениеНа един мой приятел му пратили тоя линк, вижте го и вие и кажете как да не мразя цигани, щото съм сигурен, че са те. Това нещо със съгурност не го е писал българин.
http://prikachi.com/files/46977H.jpgМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
paskal написа Виж мнениеНа един мой приятел му пратили тоя линк, вижте го и вие и кажете как да не мразя цигани, щото съм сигурен, че са те. Това нещо със съгурност не го е писал българин.
За нарушение на форумните правила относно етническа толерантност и нецензурен език, този потребител получава седемдневен бан.
Воланд.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Parabellum написа Виж мнениеБългарин го е писал.
Comment
-
На този адрес има статия, която не толкова отдавна е била публикувана в едно околонаучно списание. Интересното е, че статията е писана изцяло от компютърна програма и не е била разпозната преди публиикацията (и последващия скандал).
Малко повече обясенения тук:
Статията и обясненията към нея са на руски.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
focus-news правят поредица на представяне историята на българските бойни знамена-светини - http://focus-news.net/?id=n1211519.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
Comment