Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любопитно
Collapse
X
-
В големите градове е на добро ниво. По добро от Холандия или Великобритания например. В останалата част от страната е тежко предполагам. Особено спешна помощ, или здрвно неусигурени хорица.
Иначе писанието дори да е компилирана измислица каквото най вероятно е, до голяма степен се покрива с това което разказват по форумите английските пенсионери в България.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеВ големите градове е на добро ниво. По добро от Холандия или Великобритания например. В останалата част от страната е тежко предполагам. Особено спешна помощ, или здрвно неусигурени хорица.
Иначе писанието дори да е компилирана измислица каквото най вероятно е, до голяма степен се покрива с това което разказват по форумите английските пенсионери в България.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
pnp5q написа Виж мнение
Comment
-
Въпрос на насаждане от малки (и без да са опитвали) - чела бях някаква случка - отива индийче-вегетарианче (от такава секта е) на турнир по шах в Москва, с Аерофлот. И по пътя им сервирали говежди кюфтенца. И то като слязло, питало тези вкусни кафяви кръгчета какви бяха - че кат му казали...
Инак - доколкото съм чела тук-таме статийки - и пълното избягване има своите неположителни здравословни ефекти - особено за жени."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
да де, насаждане от малки- аз лично моите деца в добитъци не смятам да ги превръщам/дресирам. Ако човек е трябвало д абъде тревопасен и стомах и зъби и мозък щяха да с аму различни.
Но най-важното е - всичкото това население дето щяло да е повече (особенно ако руча 15% по малко калории) ще замърсява значително повече с останалите продукти от жизнената си дейност....впрочем защо са се хванали за месото а не за алкохола и тютюна?
Comment
-
pnp5q написа Виж мнениеВъпрос на насаждане от малки (и без да са опитвали) - чела бях някаква случка
Comment
-
Вегетарианците много държат да прецакат и децата си. А съм чел че това било кофти за развитието на мозъка. Имах приятелка от някакъв вегетариански щат в Индия. За пръв път видяла човек да яде месо като била на 21. Сега причинява същото и на детенцето си, нищо че боледува постоянно. Между другото нали правите разлика между веган и вегетарианец? Вегетарианците все пак ядат мляко, сирена, яйца и т.н. Веганите са само на трева. В Индия дечица умират от липса на разни вещества, или щото кърмата на веганските майки не ставала за нищо.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Това е програма за ограничаване на населението.
Както и пропагандирането на хомосексуализма.
И борбата на зелените против евтината атомна енергия.
Защо да има евтина енергия, в момент в който масово измират пеленачета в Африка, защото белите им дробчета не се справят със саждите от огнищата.Сънят е слаб заместител на кофеина!
Comment
-
Кухулин написа Виж мнение
Discover topics like Inspiring, and the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users like CascaDidit.
А и на други места има такива акции, стават все по-популярни. Да се чуди човек дали не е някаква бизнес-схема
Comment
Comment