Магии... аматьори, както "елитната" гвардия, така и батько-шоколадко.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любопитно
Collapse
X
-
Nick написа Виж мнениеМагии... аматьори, както "елитната" гвардия, така и батько-шоколадко.
не все в порядке.
Да... народ стал слабее, молодежь уже от солнца падает.
Помню (очень смутно) раньше стоял у мовзолея "почетный караул" и никого рядом не было офицеров, чтобы следить за физическим состояние караульного на этом ответственном посту.
Сейчас в Москве, пост ¹1 у мовзолея отсутствует, его переместили к вечному огню, и рядом с караульными постоянно находится офицер, который пристально на них смотрит метров с 20-30... и время от времени (иногда) подходит к ним вплотную и смотрит им в глаза.
Comment
-
На това с войника, който си изпусна пушката на входа и то при влизането на президента, старите хора му викаха - "лош нишан"......Пък и аз не си спомням някои от нашите войници да е припадал на времето от стоене на слънце и пр. смехории."Какво ли толкова се е зачела тази свиня? - зачуди се докторът - Кое ли тъй яростно подчертава с молива?"
Comment
-
Айде сега, случвало се е и при нашите гвардейци, както и при всички други подобни роти.
Не е единичен случай.
А да падат войници в строй съм виждал доста. Особено по време на тренировките за клетвата.
в по-стари време, когато бяха с въшкарниците, като се падне гореща есен и целодневни тренировки - поне 5% забелваха очите.Сънят е слаб заместител на кофеина!
Comment
-
Нещо ми се губи такъв спомен, до припадне някой в строя, но началството милостиво казваше понякога :" айде разрешавам да разкопчеете най - горното копче на куртката", И в часовете по физическа подготовка даже по едно време раздадоха гуменки. И в марш на скок ми е прилошавало, но като изядеш каишите по гърба и чувстваш прилив на сили и припваш като диво конче.. Но пък командирът, като види, че някой съвсем се "олаби" му дава да се хване за каиша и го дърпа подире си като ремарке до където трябва. Имаше команда: "Прави като мен !" .... личния пример е много важен. И после командирът трябва да си познава хората, ако види че някой е зле, да вземе мерки да го скатае поне, да не го излага пред началството."Какво ли толкова се е зачела тази свиня? - зачуди се докторът - Кое ли тъй яростно подчертава с молива?"
Comment
-
ValBo написа Виж мнениеАйде сега, случвало се е и при нашите гвардейци, както и при всички други подобни роти.
Не е единичен случай.
Солдат упал в обморок (а он на самом деле упал, а не только выронил карабин) не раньше и не позже, а точно во время прохождения мимо
нового президента.
Gaden Gogi написа Виж мнение
Хм, достаточно Маккейну приехать в Осло, как мнение поменяется.
Выдадут ещ¸ одну премию.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеНикто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
StrEagle написа Виж мнениеДобре де, задния ротор не идва ли много ниско, така със задник надолу във водата?
Ето го клипчето ако някой случайно го е пропуснал:
This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Електрически автобус с кондензатори. Израело-Ктайско-Български проект. Тества се в София. Концепцията е меко казано интересна:
http://www.elektromobili.bg/novini/i...rakondenzatori
This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
Comment