If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дали можеш да дадеш някакви напътствия - коя програма е free, има ли проблеми с кирилицата, могат ли да се съхраняват други файлове към ген.фишовете... Коя може да рисува схеми на база на въведена информация за родствени връзки.
Въпросът ми е, дали имаш собствен опит по въпроса, защото аз няколко пъти се захващам, но чета дни наред и пак не мога да избера.
Сведи глава пред миналото и ще видиш бъдещето в краката си!
Здравей!
Не мога да ти препоръчам нищо конкретно. Имах намерение да си инсталирам няколко такива програми, но ми се развали компютъра. Нямам възможност да инсталирам такива неща нито на компютрите в училището, където работя, нито в компютърната зала, където ползвам интернет. Препоръчвам ти да тестваш няколко програми (2-3) и да си избереш една, с която да работиш. Обърни внимание и на линковете с чартове (каквото и да значи това; всъщност - диаграми, схеми)...
Колкото до моят опит, предстои да го добия. Първата стъпка по дългия път беше избистрянето на препратките по темата (във форума на "БГ-наука").
Предстоят следващите стъпки.
Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
Много такива програми пробвах и никоя не беше такава каквато исках и каквато си представях.
Най ми допадна: Agelong Tree 3 (дори е на български), НО трябва да си я купиш (никаде не намерих крак, код или пиратска версия), защото в демото може само 40 човека да има в дървото.
Comment