Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дебелт

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Императоре това което казваш същото ни каза и тази студентка. Иначе снимките, които виждам бих добавил, че сега са вече още повече разкопали и даже копаят и отстрани на пътя (който води към Дебелт).

Значи трябваше да ни има и във в-к "Българска армия", но ни нямаше, а уж бяха пратили снимки в тяхната редакция, но както и да е. Сега шанса да сложа снимки е да говоря с един сержант който е в отпуск в момента, ама пак не е много сигурно като се върне.

Само ще добавя че тези студенти които копаят бяха от Шуменския университет и по късно ще бъдат сменени от друг май че от Софийския. И на закриването ще им бъдат раздадени и дипломи, даже ни поканиха и нас на закриването седемте човека които бяхме, но ние така или иначе трябва да отидем да си приберем палатките,столовете, масите и водоноската (ех тази водоноска като взеха да се пръскат в жегата тези студентки, на нас ни потекоха лигите ), които им оставихме да ползват. Само не знам знамето и пилона дали ще остават там.
    Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Shelenberg написа
      Само ще добавя че тези студенти които копаят бяха от Шуменския университет и по късно ще бъдат сменени от друг май че от Софийския. И на закриването ще им бъдат раздадени и дипломи, даже ни поканиха и нас на закриването седемте човека които бяхме, но ние така или иначе трябва да отидем да си приберем палатките,столовете, масите и водоноската (ех тази водоноска като взеха да се пръскат в жегата тези студентки, на нас ни потекоха лигите ), които им оставихме да ползват. Само не знам знамето и пилона дали ще остават там.
      Първата смяна не са само от Шуменския, доколкото помня трябва да има и колеги от Варненски и НБУ, а втората наистина са предимно от Софийския - доста познати лица са там това лято. А за студентките, тука ще си замълча, 'щото der Kaiser е емоционално пристрастен спрямо една от тези млади дами

Shelenberg, дано успееш със снимките, сигурен съм, че ще е забавно; като се приберат колегите ми и аз ще гледам да измъкна някоя и да я постна в темата за илюстрация на героичните римски летни усилия...

Comment

Да имаше от свободния във Варна и НБУ сега се сетих. По МСАТ давали интервюта с някои от тях. Ние сме се видели съвсем замалко. За снимките по принцип не съм голям оптимист, ама нищо не се знае. Kaiser жалко че и те не си там. Тяхните преподаватели или не знам точно какви им се падат казаха че вечерно време много добре си изкарвали. Иначе и аз си харесах една, която работеше по сутиен направо нямам думи.

Comment

Shelenberg написа
          Да имаше от свободния във Варна и НБУ сега се сетих. По МСАТ давали интервюта с някои от тях. Ние сме се видели съвсем замалко. За снимките по принцип не съм голям оптимист, ама нищо не се знае. Kaiser жалко че и те не си там. Тяхните преподаватели или не знам точно какви им се падат казаха че вечерно време много добре си изкарвали. Иначе и аз си харесах една, която работеше по сутиен направо нямам думи.
          Има и лято 2008, живот и здраве

И аз чух за интервютата, но съм изпуснал репортажа; пък за прекарването - доколкото познавам хората няма да пропуснат да си изкарат добре...

Comment

Ами във в-к "Българска армия" от 31 юли 2007 има снимка от събитието на втора страница и малка статия, написана от Божидар Спасов. Е има дребно неточности в статията ама нищо Проблема е че снимката е направена като сме с гръб и носим знамето. Не се виждат разкопките. Жалко че не ни се виждат лицата Нямам скенер да я сканирам да се види, ще гледам да намеря други снимки, но както казах и преди не обещавам.

Comment

На 19 август беше закриването, този път не съм присъствал защото бях в отпуска. За съжеление и от там все още нямам някакви снимки.

Comment

Working...
              X