Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Айрън Мейдън

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

в албумите на ди ано има много приятни китари благодарение по-скоро на дейв мъри. Иначе им имам книга с нотите за китари а и паралелни таблатури на първите 4 албума. И барабанистът ако не беше такъв пияница и наркоман щеше да е не по-слаб от нико макбрейн. Жалко е, че заболя от МС та се налага сега мейдън да събират пари за него. В the number of the beast барабаните са революционни )

Comment

-
      Last edited by Dinain; 07-06-2007, 12:54.
      "No beast so fierce but knows some touch of pity."
      "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

Док Холидей написа
        в албумите на ди ано има много приятни китари благодарение по-скоро на дейв мъри. Иначе им имам книга с нотите за китари а и паралелни таблатури на първите 4 албума. И барабанистът ако не беше такъв пияница и наркоман щеше да е не по-слаб от нико макбрейн. Жалко е, че заболя от МС та се налага сега мейдън да събират пари за него. В the number of the beast барабаните са революционни )
        Наистина Мейдън дойдоха в оптималния си състав (миналия път когато бяха с издишалия дядка Блейз Бейли бяха в най-слабия си период и не направиха никакво впечатление), а сега са и с тримата китаристи, не че са нужни толкова де, просто за да бъде по-бляскав реюниъна. Иначе много злобно ни прецакаха преди 7 години, когато Яник Гърс се почупи от сцената, не беше никакъв проблем да дойдат само Дейв и Ейдриън и без това докато единия прави соло, другите двама му държат един и същи ритъм.
        МакБрайън наистина е добър, не е като изроди от сорта на Дейв Ломбардо, ама все пак.

Наистина беше незабравим концерт обаче. Хаха много ме изкефи какъв анимационен танк искараха на сцената докрая се надявах да даде един тържествен салют, с който да събори кулата с пулта примерно, по възможност върху някой от ония потни сръбски нерези дето не спряха да се блъскат като откачени
        (\_/)
        (°_°)
        (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Аха. Аз като ми казаха, че ще влачат танк имах някаква по-различна представа за танк, а не за кашона дето го видях, но пък петметровата кукла дето Яник се гушеше в нея, беше добра. Любопитно колко души бяха на стадиона и колко е хонорара на Мейдън. Предполагам, че е бил чисто поне към 600-700 К.

Comment

Да не би да очакваше да качат на сцената някой от все още ненарязаните Т-72-ки от Горна баня

На стадиона бяха около 30 000 (поне толкова са продадените билети приблизително), ако ги умножим средно по 40 лв. става 1 200 000
            Доста ще да е било във всеки случай, те са скъпа група, най-малкото заради техниката и сценичните ефекти.

Но това за нас не е важно разбира се, остава да се надяваме, че скоро време пак ще дойдат и този път ще свирят поне 2 часа и повече стари неща, тия 5 парчета от новия ми дойдоха нанагорно :tdown

Айде поздрав за форума с една Мейдънска четка за британските асове - http://www.youtube.com/watch?v=A2CQ3YE4P_g
            (\_/)
            (°_°)
            (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

А продадените бири? Над 100 000 несъмнено.
              И между другото може би в крайна сметка са пускали хора отвън бз билети. Ти не знам къде беше на Слейър и Джудас 2003, но зад оградите на Академик за 3 кутии цигари секюритито пускаха. Too bad i don`t smoke.

Много им стана удобно да правят концерти на Локото, дето после поне 2 часа ми е прибирането вместо на Академик. Не знам какво е съотношението на седящите места. Явно СМЕ имат по-голяма далавера да го направят на Локото иначе няма причина да извлачат 40 000 души извън София.

На депеш хонорара им /доколкото знам/ беше 700 000 $

Comment

А не ми напомняй за наливната им пикня, Каменица май беше. Иначе в района около стадиона бирата беше изкупена още по обяд във всички кафетнета, бензиностации и клек-шопове

На Слейър бях баш в мелето (тогава беше само Халфорд, Джудас дойдоха на следващата година), но никога не разчитам на такива рискове - с билет е най-сигурно
                Академик е по-мизерен и вече доста остарял, не го ползват за нищо вече, връщал съм се пеша посред нощ, разбит от пиене и концерти и от двата стадиона, разстоянието ми е почти еднакво, така че ми е все едно :p
                (\_/)
                (°_°)

Comment

Warlord написа
                  А не ми напомняй за наливната им пикня, Каменица май беше. Иначе в района около стадиона бирата беше изкупена още по обяд във всички кафетнета, бензиностации и клек-шопове
                  Бирата вътре наистина беше рядка пикня, че и топла, а 1/2 от чашата - пяна. Отврат. А край стадиона и в 19.00 имаше да се продава бира, не знам къде си търсил.
                  Давай за жизнь, давай, брат, до конца,
                  Давай за тех, кто с нами был тогда.
                  Давай за жизнь, будь проклята война,
                  Помянем тех, кто с нами был тогда.

Comment

В 21.00 също се продаваше.

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

С малко закъснение - ЧРД Брус Дикинсън - на 7 август.
                      Last edited by pnp5q; 15-08-2007, 23:43.
                      "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

ЗА iron maiden само хубаво или нищо.Рядко може да се случи за един живот да слушаш мейдън няколко пъти ,а дори и с Блеиз Бели .Те са икона и всеки желаещ да свири трябва да се съоброзява с тях.

Comment

айде няма нужда от такива изхвърляния. всякакво такова абсолютизиране си е направо забавно. ако искаш да свириш и да се съобразяваш с мейдън - свири и се съобразявай с мейдън, но не пробвай да го набутваш на всеослушание.
                          к?

Comment

Working...
                          X