Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Айрън Мейдън

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Айрън Мейдън

Кой от вас ще ходи и в кой сектор?

Отпред и в дясно на вип-местата не че Мейдън са ми любимци но пък не са за изпускане

Comment

Онзи ден си продадох билета, защото няма да мога да отида. :kill_myse Работа, работа, работа, работа! Писна ми. Чакам тази група откакто слушам метъл и не мога да и отида на концерта!!!! :evil:
      They march in full battle dress
      With faces grim and pale
      Tattered banners and bloody flags
      Rusty spears and blades...

Comment

Тенеке Ханъм определено не ме кефят, така че ще се въздържа.
        sigpic

Comment

Преди 7 , седем? години си купих билет и едната ритъм китара си счупи главата в Сърбия , та всичко се провали ... Обичам ги ! Слушам ги от 82-ра и ми е безкрайно тъжно , че трябваше да минат 25 години докато дойдат ... а за проклетия ще откривам паметника на канас ювиги Крум в Пловдив ...и пак ще гледам зле озвучени репортажи ... Кефете се пичове !

Comment

Аз ще съм там, хванах някаква промоция преди време та билетите бяха по двайсет лева, после се оказа че със тях не можело да се стигне пред сцената, а имало някаква ограда ама кой да ти каже тогава... както и да е, мейдън на живо правят доста добри концертчета, надявам се и това да е такова и да не се олеят пак с озвучаването както взе да им става навик напоследък...
            <<..........>>

Comment

Джаник Гърс падна тогава. Беше ми ужасно гадно. Не беше в Сърбия а в гърция. Много се бях вкиснал. Деймос, не искам да те разочаровам, но билетите от 25 и 30 лева са проклятие за истинските фенове. Едва ли ще успееш да видиш нещо от Мейдън, осевн ако не заколиш някой тупан и не те отведат зад сцената.
              примерно.
              Абе тая работа с озвучаването /ако имаш предвид на Озфеста/ си е гавра с тях от страна на Шарън Озбърн.
              Last edited by Док Холидей; 04-06-2007, 13:58.

Comment

на терена.

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

разбивация

Comment

Бях с билет от 50 лв., т.е. пред сцената, вдясно срещу Дейв Мъри и Стив Харис Досега не съм присъствал на толкова масов концерт с такова сценично шоу и музика! Озвучението беше изненадващо добро, отчетливо се чуваха и трите китари, за разлика от повечето тукашни концерти където чуваш само бумтене на басове и каси. Е, можеха и да вдигнат повечко децибелите, ама ще го преживея някак си - 30 юни иде!
                    (\_/)
                    (°_°)
                    (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

В youtube качиха 2-3 клипчета, но поне 10 има в vbox7 между които и 1-2 с нелошо качество. Повечето са ужасно лошо, но такъв е живота. те биха зарадвали повече тия, които бяха на стадиона отколкото тези, които не отидоха. Нещо като припомняне на атмосферата.

За концерт в БГ наистина е напредък да се чува баса. За отделните китари да не говорим ))) Има накъде да се работи към подобряване, но като за първи път с дикинсън начело е добре.

Comment

Концерта си беше страхотен от всяка гледна точка според мене. Направо религиозно изживяване... Изкефих се максимално, пяхме, бесняхме и всичко което се полага на такъв концерт. Наистина си беше пълна разбивация

ИСКАМ ПАААААККК :vb_sad:
                        Давай за жизнь, давай, брат, до конца,
                        Давай за тех, кто с нами был тогда.
                        Давай за жизнь, будь проклята война,
                        Помянем тех, кто с нами был тогда.

Comment

Брус Дикинсън от "Айрън мейдън" "полетя" на МиГ-29 и МиГ-21

Чудесна база и фантастични хора, вече ще се чувствам безопасно, когато летя над България. Това каза вчера вокалистът на "Айрън мейдън" Брус Дикинсън в края на визитата си в авиобаза "Граф Игнатиево". В продължение на три часа професионалният пилот изучаваше изтребителите. Успя да се справи с тренажора на МиГ-21 под ръководството на командира на Първа ескадрила майор Орлин Трифонов. Дори катапултира с него.

Старши лейтенант Любомир Славов го запозна с тънкостите на управлението на МиГ-29. С този тип изтребител летяха майор Петър Петров и капитан Иларион Иларионов с националния флаг и диск с изпълнения на групата, които бяха връчени на Брус Дикинсън. Тук са идвали президенти, министри, началници на генерални щабове, включително и крал, но днес посрещаме Краля на хеви метъл, посочи в началото на брифинга си командирът на базата бригаден генерал Румен Радев. За много от летците гостът се оказа идол. Капитан Атанас Бекяров дори летя същия ден с фланелката на "Айрън мейдън".

Вокалистът на "Айрън мейдън" се качи на МиГ-29 заедно със старши лейтенант Любомир Славов.

Майор Станислав Пешев търсеше непрекъснато възможност да си направи снимка с вокалиста, който от своя страна раздаде множество автографи, включително и на в. "Българска армия". Не бе и малка групата от фенове, която предишната вечер бе на концерта на стадион "Локомотив" в столицата.

На шега Брус Дикинсън попита дали може да си купи МиГ-21. Той е страстен любител на самолети с дълга история. Самият притежава 60-годишен летателен апарат. Не бих застанал срещу МиГ-29, бе реакцията му след като разбра за възможностите на изтребителя. Оказа се, че има доста информация за модернизацията на българските ВВС, защото прояви интерес към плановете за закупуването на нови изтребители. Дори е изявил първоначално желание да лети на МиГ-29, но, както и той сам се убеди, изтребителят не е пътнически самолет и изисква сериозна издръжливост. А подобен полет е и скъпо удоволствие, уточни командирът. Няма и практика непрофесионалисти да се возят на МиГ-29. Все пак бригаден генерал Радев допусна бъдеща такава възможност, но едва когато "Айрън мейдън" изнесе концерт в авиобазата.

Вокалистът дойде в авиобазата с летеца Иван Радунчев, съвипускник на бригаден генерал Радев. Той е колега на Брус Дикинсън и съобщи, че когато няма концерти, фронтменът на групата редовно лети. Когато свиря, не мисля за летене, когато летя, не мисля за музика, бе категоричен пилотът музикант. България е изключително красива, жените са много привлекателни, каза още той на въпрос за впечатленията му от нашата страна. Аз съм щастлив, каза от своя страна бригаден генерал Радев, че дадохме шанс на цяло едно поколение летци да се срещне с него.

Полковник Спирдон Спирдонов

Всеки получи скъпия автограф.

Снимки Александър Червенков
                          (\_/)
                          (°_°)
                          (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Абе да дойде в СУ. Може да ходи върху килим от езици на настървени юристи. Бих искал да го видя отново. По-близо. Те са добра група.

Comment

sake написа
                              Концерта си беше страхотен от всяка гледна точка според мене. Направо религиозно изживяване... Изкефих се максимално, пяхме, бесняхме и всичко което се полага на такъв концерт. Наистина си беше пълна разбивация

ИСКАМ ПАААААККК :vb_sad:

Прокрадват се еретични слухове за догодина ? Заради " Крум" в Пловдив не дойдох ... а Мейдън имат участие в самовъзпитанието ми от 82-ра насетне ... кой е слушал албумите с Паул Ди Ано ?...

Comment

Working...
                              X