Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво е това?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

.
    Last edited by Guy de Mont Ferrand; 12-05-2007, 16:51.
    A strong toun Rodez hit is,
    The Castell is strong and fair I wis...

блог за средновековна балканска история

Comment

Юлиан Август написа
      Нямат такива готини костюми, обаче. :mhehe:
      Не баш "Атака", пък и не бих нарекъл костюмите готини, но поне имат някакви:

Comment

Хах, известни са ми. Имат към 50-ина членове и се считат за наследници на старите профашистки организации на Луков и сие, на испанската Фаланга и разбира се, немските неонацисти... Баретата са я взели май от испанците, а използването на Елбетицата и Розетата е повече от жалък опит да се изпишат на родолюбци. :x
        Quae fuerant vitia, mores sunt.

Comment

Парабелум наистина 2 години минаха от как съм бил за последно тук, знеш как стоят нещата...жена, дете нови задължения и най важното! безсънни нощи :nut:
          Та и при мен на работа има един подобен, пее ми Хорст Весел и слуша Ландсер иначе нямам проблеми с него, долу горе възгледите ни съвпадат с някои неща от живота.
          Една сутрин след нощна смяна се събрахме в близкото капанче , мисля че беше 20 април рожденият ден на Адолфчо ми каза той.Взе да поздравява сервитьора със Зиг Хайл и си съблече гол до кръста, а там изписан кат вестник...тату до тату. На гърба му Левски, на дясното рамо Ботев, на лявото познайте ??? ... Химлер !!! :kill_myse
          Какви весели хора има на таз земя!!!! :mhehe:
          Най- ярките звезди на род османски
          корони носят и седят на трона царски,
          покорни са на заповедите господни
          делата им добри и благородни.
          И да воюва за правата вяра
          на бащин трон султан се възцарява.

из " Корона на историите " на Ходжа Садеддин

Comment

Е на стадион "Васил Левски" съм виждал един фен на "Левски" с татуиррани Хитлер и Рудолф Хес на двата прасеца. На гърба му бе изрисуван орела, символизиращ Третия райх. Разни хора, разни идеали!
            They march in full battle dress
            With faces grim and pale
            Tattered banners and bloody flags
            Rusty spears and blades...

Comment

Аз като фен на ЦСКА ще кажа че и там не отстъпват поне 7-8 съм виждал напълно татуирани с подобни татуировки с преобладаващи нациски символи и личности.
              Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Working...
              X