Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

гоги че ти на кораба къде имаш скайп?
    особено ако обитаваш 1:72?
    това е почти уникално
    живееш на кораб и го носиш с едната си ръка
    радвам се, че те познавам

Comment

княз Крылов написа
      грррр само ме дразните Ще взема да избягам от работа
      Аз пък дали да не взема да избягам от лудницата?:imperial::wall::grrr::sm290:

"oderint, dvm metvant" (Caivs Cæsar Avgvstvs Germanicvs)
      It's so easy to be wise. Just think of something stupid to say - and then don't say it.

Comment

Док Холидей написа
        гоги че ти на кораба къде имаш скайп?
        особено ако обитаваш 1:72?
        това е почти уникално
        живееш на кораб и го носиш с едната си ръка
        радвам се, че те познавам
        Това е много модерен кораб:rock::p и ако си правиш устата и тебе да поканя: ще имаш да вземаш

Comment

Thorn написа
          Няма страшно - в едната ръка ще носиш вестник "Работническо дело", а в другия модел на Худ в размер 1:72. Ако успееш да го внесеш в двора - ние ще те разпознаем
          Нека вестника да е запален - така няма начин да го пропуснете :rock:
          Смирено се извинявам за простотията, опитвам се да я преодолея
          This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

Ама да знаеш че е заразна и ако вземе че плъзне по форума...

Comment

Хаха, явно Хана най-добре ги организира тия неща
              княз Крылов написа
              аз съм на работа до 20.00 ;(
              ми звънни след тва да се координираме

значи последно в двора на СУ?!
              (\_/)
              (°_°)
              (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

По дяволите, не мога да дойда, изникна нещо съвсем непредвидено!

THE LABARUM

sevot yhtils eht dna ,gillirb sawT`
                ebaw eht ni elbmig dna eryg diD
                ,sevogorob eht erew ysmim llA
                .ebargtuo shtar emom eht dnA

Бе сгладне и честлинните комбурси
                тарляха се и сврецваха във плите;
                съвсем окласни бяха тук щурпите
                и отма равапсатваха прасурси.

Comment

Жалко наистина че сега виждам поста, любопитно ми е да ви видя Като чета из форума бих очаквал да видя професори с очилца и кози брадички едва ли обаче. А аз м/удругото съм на 18, така че едва ли щях да се впиша много много!

Офтопик: Хана ли е единствения представител на нежния пол в този форум? Не съм срещал други... И Голъм с история ли се занимава, или просто е нечовешки добър в хобито си?
                  Each pray'r accepted, and each wish resign'd.

Comment

vlady_gerasimov написа
                    Жалко наистина че сега виждам поста, любопитно ми е да ви видя Като чета из форума бих очаквал да видя професори с очилца и кози брадички едва ли обаче. А аз м/удругото съм на 18, така че едва ли щях да се впиша много много!
                    Щo be, не се знае Че се срещат бради, срещат се, но кози няма. И професори няма... Виж доктори се понамирват..

vlady_gerasimov написа
                    И Голъм с история ли се занимава, или просто е нечовешки добър в хобито си?

Второто, второто
                    Last edited by Николай; 20-04-2007, 00:02. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Защо не пуснете някоя снимчица от срещата?

Comment

защото няма - срам ни е ще ни лъснат професорските очилца и козите брадички
                        Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                        [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                        きさまはしんでくださいませんか
                        [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Щото по изключение никой не носеше фото.

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

Аз като форумна клюкарка да дам отчет:

По статистически данни 18% от присъстващите бяха с очила (не знам по какво професорските се отличават от непрофесорските), 9% с лещи, от тях 13% с далекогледство, а 14% - с късогледство. 7,2% бяха с бради, но не кози, а обикновени. За сведение на неприсъствалите 34% от присъствалите бяха от славянски произход (демек руси), 42% бяха от прабългарски произход, а 24% бяха с неизняснен генотип. Монголоиди нямаше, защото Одзава не дойде. Преболадаваха тези с благородническо потекло: 57% бяха със синя кръв (месир Воланд, княз Крилов и т.н), 12% простолюдие и 7% хобити (Ханс, Хана и Голъм). Имаше един доктор - Док Холидей, който не си призна дали е конски, зъбен или човешки доктор, не личеше да може да излекува каквото и да е освен дюстабан и маясъл.

Темите бяха изключително интелектуални и обширни: за книги, за филми, за футбол, за жени и каво ли още не. Бяха обсъдени всички форумни клюки и съответно оплюти всички неприсъстващи потребители и най-вече сър Грей.

След изпиването на 73% от течностите се проведе криминално разследване и беше установено, че:
                            1. Хана и plamen starbov са едно и също лице, пишещо от различни никове сходни неща;
                            2. Ханс и Sturmpionier, Sturmbrigadier i Sturmfuerer също са едно и също лице, спорещо обикновено само със себе си;
                            3. Док Холидей и alexmania са едно и също лице - графологичната експертиза показа абсолютно еднотипни езикови грешки в постовете им;
                            4. Динайн и Голъм са едно и също лице;
                            5. Албирео и KG125 са едно и също лице.

След изпиването на 82% от течностите разследването разкри още, че Импириъл не е човек, даже не е и хуманоид, а всъщност е компютърна програма на принципа на децимацията, в която е заложено да поддържа технически форума, да заключва всяка десета тема и да пуска всеки десети емотикон като мнение.

Бяха направени и още смайващи разкрития, но те са форумна тайна (т.е. до 2-3 часа всички ще ги знаят).

Comment

Албирео и KG125 са едно и също лице
                              той ще го види това и няма да ти го прости

Comment

Хана написа
                                Аз като форумна клюкарка да дам отчет:

По статистически данни 18% от присъстващите бяха с очила (не знам по какво професорските се отличават от непрофесорските), 9% с лещи, от тях 13% с далекогледство, а 14% - с късогледство. 7,2% бяха с бради, но не кози, а обикновени. За сведение на неприсъствалите 34% от присъствалите бяха от славянски произход (демек руси), 42% бяха от прабългарски произход, а 24% бяха с неизняснен генотип. Монголоиди нямаше, защото Одзава не дойде. Преболадаваха тези с благородническо потекло: 57% бяха със синя кръв (месир Воланд, княз Крилов и т.н), 12% простолюдие и 7% хобити (Ханс, Хана и Голъм). Имаше един доктор - Док Холидей, който не си призна дали е конски, зъбен или човешки доктор, не личеше да може да излекува каквото и да е освен дюстабан и маясъл.

Темите бяха изключително интелектуални и обширни: за книги, за филми, за футбол, за жени и каво ли още не. Бяха обсъдени всички форумни клюки и съответно оплюти всички неприсъстващи потребители и най-вече сър Грей.

След изпиването на 73% от течностите се проведе криминално разследване и беше установено, че:
                                1. Хана и plamen starbov са едно и също лице, пишещо от различни никове сходни неща;
                                2. Ханс и Sturmpionier, Sturmbrigadier i Sturmfuerer също са едно и също лице, спорещо обикновено само със себе си;
                                3. Док Холидей и alexmania са едно и също лице - графологичната експертиза показа абсолютно еднотипни езикови грешки в постовете им;
                                4. Динайн и Голъм са едно и също лице;
                                5. Албирео и KG125 са едно и също лице.

След изпиването на 82% от течностите разследването разкри още, че Импириъл не е човек, даже не е и хуманоид, а всъщност е компютърна програма на принципа на децимацията, в която е заложено да поддържа технически форума, да заключва всяка десета тема и да пуска всеки десети емотикон като мнение.

Бяха направени и още смайващи разкрития, но те са форумна тайна (т.е. до 2-3 часа всички ще ги знаят).
                                Е другия път поне се снимайте........

Comment

Working...
                                X