Съобщение

Collapse
No announcement yet.

България на три планети

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

А всъщност защо евреите да не са древни колкото булгарите или пък даже по-древни?

Булгарите са ни известни едва от V век, а евреите са споменавани още ²² пр.н.е. от римски хроникьори, а вероятно и още по-отдавна са споменавани с "добро" от египтяните
    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
    [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
    きさまはしんでくださいませんか
    [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

gregorianus написа
      Но разбира се, драги колега! А помните ли, когато с вас и колегата Бехар в онова барче на Бетелгойзе заедно замисляхме... но даоставим настрана спомените от младите години.
      Това е долна клевета! Аз никога не бих седял на една маса с този ционист Бехар! Впрочем смътно си спомням, че май щяхме от онова барче да наблюдаваме как вогоните взривяват Ригел, защото им пречел на бъдещата трансгалактическата магистрала и вместо това видяхме как погрешка взривиха Алдебаран. Голям международен скандал. Милиарди жители на Алдебаранската звездна система останаха без естествен източник на светлина. Те потърсиха убежище по съседните звезди. Настъпи истинска хуманитарна катастрофа. Това отприщи великото звездно преселение. А народът, описан в китайските източници като хун-ну, в състава на който беше и народът пу-гу, известен още като бугари - татари потегли към Македонската планетна система, както всъщност тогава се наричаше Слънчевата система по името на централната звезда Македония. Тази звезда е изобразена върху гроба от Вергина, от където е видно, че тогава тя е била син гигант. Македония тогава разпръскваше своята синя светлина не само в собствената си звездна система, но дори изнасяше светлина и топлина за съседните звездни системи, населени с албанци и други етноси. Под удара на хуните и бугарите - татари огромната звезда беше смалена до статута на жълто джудже и беше преименувана на Слънце. Отново бугаро - еврейскиот заговор нанесе удар по македонската звездност. Но това беше толкова отдавна...
      Last edited by IMPERATOR CÆSAR AVGVSTVS; 26-03-2007, 02:43.

"oderint, dvm metvant" (Caivs Cæsar Avgvstvs Germanicvs)
      It's so easy to be wise. Just think of something stupid to say - and then don't say it.

Comment

Eй-ей, къде ме заборавихте мене?? Та аз съм водачът на византийското еврейство. Я малко, уважение!

THE LABARUM

sevot yhtils eht dna ,gillirb sawT`
        ebaw eht ni elbmig dna eryg diD
        ,sevogorob eht erew ysmim llA
        .ebargtuo shtar emom eht dnA

Бе сгладне и честлинните комбурси
        тарляха се и сврецваха във плите;
        съвсем окласни бяха тук щурпите
        и отма равапсатваха прасурси.

Comment

byzantiner написа
          Eй-ей, къде ме заборавихте мене?? Та аз съм водачът на византийското еврейство. Я малко, уважение!
          Ето поредниот еврейски световен заговор срещу Македония. Вие византийците никога не сте съществували. Византийската идея е поредната еврейска измислица, за да се отрече правото на самоопределение на македонскиот народ. Вие ни откраднахте зваздата от Вергина, а бугарите - татари искат да ни вземат езикот...

It's so easy to be wise. Just think of something stupid to say - and then don't say it.

Comment

Всичко е еврейска измислица. Дори съществуването на Вселената. Евреите са измислили даже и собственото си съществуване. Истината е, че нищо не съществува. И Буда е пак еврейска измислица.

Лъчезаре, друг Бехар освен мен няма. Нали тъпото статийче си е мое, все пак. А доколкото и мен ме няма, Бехар не може да съществува изобщо.

Писна ми от негативна метафизика. Дайте некоя мощна албанска реакция на македонизма по темата.
            Луд на шарено се радва - цивилен блог

Comment

Шалом.
              То според вас и евреите излязоха измислица. :p
              Бугарин доада од ряката Буг у Украйна.
              Оти сте такви невежи бре ? Мислев си дека сте ора интелектуалци, а ща излезна у крайо?
              Last edited by selqndur; 26-03-2007, 14:10.
              "... Проговаря сам цар Иван Шишман:
              - Боже силни, боже създателю,
              помогни ни с сила и юнашество!
              Бой ще да ся бием на Софийско поле,
              кръв ще леем за Христово име,
              ще прославим християнска вяра."

Comment

selqndur написа
                Шалом.
                То според вас и евреите излязоха измислица. :p
                Бугарин доада од рйеката Буг у Украйна.
                Оти сте такви невежи бре ? Мислев си дека сте ора интелектуалци, а ща излезна у крайо?
                Дека ги скива тез' ентелектуалци бре джанъм? Не и наше село, не'а начен ...
                А колкот' до жидовьете, то оно си е право, че 'сичкото от тех иде бре бате ...
                Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                Проект 22.06.1941 г.
                "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

messire Woland написа
                  Дека ги скива тез' ентелектуалци бре джанъм? Не и наше село, не'а начен ...
                  А колкот' до жидовьете, то оно си е право, че 'сичкото от тех иде бре бате ...
                  Ете па тогаз че кажем дека они су ентелегенти. Барем си мислим (до колико у наше село можем да мислим) дека не свакой жид йе баш жид. У наше сяла све сме баш жидове, жид го прочитав некаде из форумо дека си значело у онуй време исполин. Дальи е верно я не знам, барем сам бая прозт и улав. :mhehe:
                  Една малка грешцица съм допуснал. Рйеката да се чете ряката.

Comment

А къде е преводът/резюмето от чуждия език на български? А? Амаха....
                    XV mile the sea brode is
                    From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Поздрав за gregorianus.
                      Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Comment

Грей, какъв български? няма такъв език той е еврейска измислица ти не разбра ли?

Ti ж мени пiдманула, тi ж мени пiдвила, тi ж мени , еврейска морда, с уму разуму свiла ...

Да здравствует Галактическая Национальная Империя "Баранки ГНУ"
                        Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                        きさまはしんでくださいませんか

Comment

gregorianus написа
                          Всичко е еврейска измислица. Дори съществуването на Вселената. Евреите са измислили даже и собственото си съществуване. Истината е, че нищо не съществува.
                          От тук възниква въпросът: Как евреите са измислили собственото си съществуване и всичко останало, след като не са съществували? Как бихте обяснили това, колега на световната научна общественост?
                          А пък това, че аз мисля означава или, че съществувам, или че не мисля?:sm186:

Comment

Всъщност те са вогони, които измислили че са евреи и след това продължили да развиват идеята и измислили и всичко останало

请您死在地狱般的阵痛
                            きさまはしんでくださいませんか

Comment

Селяндуре, след тоя поздрав и аз ще се поеврейча. Жалко само, че и Кейт Бланшет не е сред еврейските гордости. Е-е-е-ех, Кейт Бланшет...

Влачи и ти поздравче, селяндуре: http://youtube.com/watch?v=puIa-C9bjBo

Нали знаеш, обсадата на Константинопол от 1453 е български реванш срещу Византия. Едно, че прабългарите били тюрки, второ, че капудан-башията Балтоглу е българин.

Цезарю, ти мисилиш, че съществуваш и в това е заблудата ти. Аз понякога се улавям, че изобщо мисля, което е още по-голяма грешка всъщност.
                              Луд на шарено се радва - цивилен блог

Comment

gregorianus написа
                                Цезарю, ти мисилиш, че съществуваш и в това е заблудата ти. Аз понякога се улавям, че изобщо мисля, което е още по-голяма грешка всъщност.
                                От което следва, че ако искаме да просъществуваме трябва да наблегнем на мисленето. От друга страна, няма как да започнем да го правим, тъй като не съществуваме...:o

Comment

Working...
                                X