Sir Gray написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
празни приказки
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
аз там все си харесвам повече дон Реба, макар да не е мой тип тиранин
Имам предложение темата да се прекръсти на просто "Тема за празни приказки"Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
княз Крылов написааз там все си харесвам повече дон Реба, макар да не е мой тип тиранин
Иначе като достойни и уважителни люде си спомням и дон Кондор, и дон Гуг.
княз Крылов написаИмам предложение темата да се прекръсти на просто "Тема за празни приказки""Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Моят тип тиранин можете да видите в форумните игри хи хи хи
Ех как ми светва в сърцето когато с умиление си спомням за народния президент на САЩ (Съединени Африкански Щати) Алба ван дер МакДъфф
Ей, носталгията ме грабна не мога да се сдържа:
Алба ван дер МакДъфф написаГраждани на ЮАР,
дойде време на равносметка ...и време за прошка. Да, именно прошка. Защото аз съгреших. Не пред Бога. Грехът ми е по-страшен, защото е грях пред Вас - моят народ. Грехът не е само мой, той е и на тези, които с стояли на тази трибуна преди мен. Но нито Бог, нито съвестта ми ми позволява да продължа този порочен кръг. Дълги години вас са ви управлявали осланяйки се на един единствен закон – Законът на Оръжието. Дълги години сме живели като варварско племе управлявано с робски хамут и камшик. Това ли заслужава един горд и свободолюбив народ? Не, не и не! И повече няма да го бъде! Народна мъдрост гласи: Две глави мислят по-добре от една. Тогава с какво право един ще претендира да е по-мъдър от цял един народ? Нима това е правилният път? През блато от тела и кръв на собствения си народ? Не, не и не! И днес съм тук пред вас за да поискам прошка и да ви дам клетва. Клетва, че никога вече никой няма да стои над народа.Кълна се в бога и в живота си, че от днес ще настъпи Нов Ред в Южна Африка – редът завещан ни от Бога и прадедите ни. Днес с президентски указ назначавам комисия , която в рамките на един месец да подготви всеобщи избори на Народен Конгрес. След един месец вие ще можете да издигнете кандидатите си, а след още един да изберете най-достойни от тях за конгресмени. Те ще донасят вашите идеи и виждания до мен и правителството. Този съвещателен орган ще се ползва със права равни на тези на Висшия Президентски Съвет, от него ще търся мнение, съвети и помощ. От този ден нататък властта ще престане да бъде тираничен произвол. Новият Ред е редът, който ние ще създадем заедно. Пътят ние само на пред към бъдещето в което мечтите ни ще станат реалност. Пътят който ще извървим заедно открай до край. Президентът и неговия народ. Народът и неговия президент. Предстои ни една нова борба, борба със самите себе си. Борба за прогрес! Борба за свобода! Борба за Мечти! Борба за Новият Ред!Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
и още :
Пресцентърът на Президентската администрация написа"сър Ангъс Йънг не бе приет от Народния Президента на САЩ, след като в приемната на Висшия Президентски Съвет му бе надлежно обеснено, че изграждането на една дипломатическа виза не става само с туристическа виза, параходен билет и добро желание, а изисква предварителни преговори между Външните министерства на двете държави.
Същото обеснение бе изложено и на информационното табло за да възпира другите подобни ентусиасти-маниаци, имащи нездраво желание да се натрапват в процеса на работа на висшите държавни служители с подаръци и нищо незначащи писма."pnp5q написа[offtopic] Само да вметна - екранизацията на "Трудно е да бъдеш бог"... ммм - далеч не беше това, което очаквах. [/offtopic]Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Док Холидей написасамо един извод мога да направя
всъщност два.
по-добре да си калоян отколкото мостич
по-добре да си император/рекс/секс/крал/прибрал отколкото някакъв си чъргобиляТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
pnp5q написаДа, за старата руско/западно-германско/не-помня-вече какваДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Afshin написаАз тая седмица смятам да гледам тоя филм,та да се посмея малко.Още от рекламата си личи,че това ще бъде много тъп филм,някаква пародия на Гръко-Персийските войни.Но може би нарочно е направен така,че един вид да се осмее описаната от Херодот "битка при Термопилите",която разбира се всеки здравомислещ човек знае,че не се е състояла.
Случайно да си чувал, че историята не е това, което е било, а това, което е записано? Сигурно в онези романи, които някъде постоянно цитираше нещата са по-истински?
P. S. Разбира се, че тази битка не се е състояла. Това е поредната еврейска измислица.
"oderint, dvm metvant" (Caivs Cæsar Avgvstvs Germanicvs)
It's so easy to be wise. Just think of something stupid to say - and then don't say it.
Comment
-
нямате милост към горката тема
преебахте я до неузнаваемост
талант ли е това или просто винаги така се случва, когато една тема се остави твърде дълго време
май трябва да направя предложение /което естестгвено няма да се приеме/
като точка от правилника да се добави
"Всяка тема след 5 страница се заключва"
Comment
-
Аз пък смятам, че е по-добре да има специализирана тема за празни приказки, вместо да пълним с празни приказки другите теми.
P. S. То човек като се замисли, май всички приказки са празни. Животът е една празна приказка.
"oderint, dvm metvant" (Caivs Cæsar Avgvstvs Germanicvs)
It's so easy to be wise. Just think of something stupid to say - and then don't say it.
Comment
Comment