Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ако изглеждаше така, както стои аватара ти - това би била последната форумна среща.

Comment

Като гледам, половината ще отидат в събота, другата половина - в неделя. Което може би не е лоша идея

Comment

Тц тц веднага избягахте от мене, а? Ако реша да дойда и в събота и в неделя, май няма да има нито една среща :p
        (\_/)
        (°_°)
        (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Gaden Gogi написа
          Най-вероятно няма да идвам, писнаха ми неговите забеляжки за психическото ми здраве...за което впрочем трябваше да сте го баннали поне 5-6 пъти до сега.
          Ами баннете ме. А и Гога ти шегата не можеш да различиш - ндааа .. това е ...проблем.
          Всъщност нали в неделя остава срещата?
          Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
          Неизвестен руски адмирал

Comment

Аз ще присъствам на срещата в неделя (ако за тогава остава последно). И къде ще е последно - на Попа?
            Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
            Проект 22.06.1941 г.
            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

така като резюмираме кога ще е срещата последно?
              П.В.

Comment

Аз знам за неделя към 7

Comment

Одзава спомена 20:30, а не 19:00. Хубаво е да се уточни часа

Comment

Ами аз най-лесно ще намеря Попа, а съм на линия след 20:30.
                    Неизвестен руски адмирал

Comment

Аха, ми вече и аз се обърках, добре 8 и 30 на статуята на Патриарх Евтимий ( все пак човекът е направил нещо за България, макар най-безсрамно да си му викаме мило-гальовно попа)

Comment

Да ви питам: има ли някой от вас "За войната" на Клаузевиц - превод от Надежда Петрова, изд. Сиела, София 2001г и дали би могъл да ми я даде за известно време? Никъде не мога да я намеря, а другите преводи, според мен не са задоволителни. Трябва ми във връзка с докторантурата.

Comment

Предполагам става въпрос за тази книга:

за съжаление съм я чел в друго издание и вероятно превод. Но понякгоа въпреки, че кингата е означена като "изчерпана" може човек да пробва да се свърже с издателството и да се окаже, че все пак я има. Случвало ми се е.

Comment

.
                            Last edited by Ханс; 12-02-2007, 14:19.
                            Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.

Comment

Ха, издадохте си плановете, сега ги знам и няма да минавам по Графа, в събота и неделя, иначе си джиткам с "Ледоразбивача",но среща с "Ямато" би била меко казано неприятна, макар "...резунистите да са неизтребим легион...".:mhehe:
                              "...а крилете биват всякакви-каза враната..."

Comment

ahileas написа
                                "...резунистите да са неизтребим легион...".:mhehe:
                                А какт казва рекламата - "Милиони микроби ще умрат" :38:
                                Неизвестен руски адмирал

Comment

Working...
                                X