Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос към знаещите

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

И ще набъбне още... Мен ако питаш, пращай по пощата на порции по две-три CD-та още от сега, и си пази архив при теб. Така ще знаеш какво е пристигнало успешно и няма да се притесняваш, ако се наложи да вземеш останалото с теб. А които пристигнат тук, ще се архивират още поне веднъж за по-сигурно, и така.

Comment

Мой приятел учи в Щатите вече трета година. Още в първи курс си взе 200 гигабайтов външен хард към лаптопа. Тр или четири пъти това устройство е правило разходка от Америка до България и обратно. И винаги пълно с музика и филми.
      До сега приятелят ми не еимал никакви проблеми.
      Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

160 Гб книги!!! Леле, та това е цяла библиотека. Това, ако е само текст с такъв размер, става въпрос за хиляди книги. Предполагам, че има и доста снимков материал, иначе ми се вижда много като размер....
        Да не давам съвети и аз, но "трика" с външния хард диск ми се вижда най-сполучлив. Записваш всичко на него, слагаш си го в оригиналната опаковка и пътуваш. На митницата декларираш, че си го купил за вкъщи и това е... Да не вземат да проверяват случайно, какво има на него. Така де, не си само ти за проверка...

Comment

Working...
        X